| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bombel HF MEMBER accent 1.5 1999r. !!!!!! | 2005-03-03 00:59:31 tu link
Accent I 3D z allegro ktos sie troche napracowal to trzeba przynac i teraz za takie marne pieniadze sprzedaja szkoda chlip chlip Pozdrawiam |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2005-03-03 01:10:31 Gdyby nie miał tego pługa byłby bardzo fajny. |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-03-03 08:19:39 Faktycznie, agresywny ten spojler, ale ogólnie całkiem ładne autko, no może trochę zbyt dużo maskotek i nawaniaczy w środku i kierownica jakaś dziwna. |
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2005-03-03 08:33:03 Znam tego Accenta, chyba od roku jest na stronce, ale mi się nawet podoba, te spoilery pasują do niego
[ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2005-03-03 08:33:31 ] |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-03 10:03:52 tak jak Mac, gdyby nie ten przód to jestem na TAK ![]() |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-03-03 10:04:44 Wrocilem niedawno z nart w polskich górach. Tam ten Accent swietnie by sie nadal jako prywatny plug.
A tak na powaznie to ten samochod jest kompletnie niepraktyczny. W zyciu koles by nie pojechal w ta zime tym samochodem tam gdzie ja jezdzilem. A jest to na tyle tani samochod ze prawdopodobnie bedzie to jedyny samochod osoby ktora go kupi. Bogate osoby ktore beda chcialy tuningowany wozek jako ktorys kolejny samochod kupia bardziej wypasiona furke. Ergo, nie widze sensu w kupowaniu takiego samochodu, to jak zakladanie sobie lancuchow na nogi: - ani nie pojezdzi spokojnie po mieście (np. studzienki, krawezniki) - ani nie wjedzie nim w lato w teren (np. nad jezioro w lesie) - ani nie pojedzie nim w zime w góry (np. koleiny, konieczność założenia łańcuchów - przynajmniej tam gdzie ja jezdze) Po co takie coś, szczegolnie ze silnik jest nietkniety, bo jeszcze rozumiem dla osiagow, ale to ??? |
noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-03-03 11:29:27 jak dla mnie wiocha
na wiejski tuning bym go dal lampy zamalowane z tylu slabo widoczne i niebezpieczne juz lepiej mogl zrobic cale czerwone - znacznie lepszy efekt no i ten plug z przodu marnie wyglada jak widze takie auto to mam nieodparte wrazenie ze wlasciciel to koles takiego pokroju jak ci co wieszaja plyty na lusterkach |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-03 11:58:46 on jest na pdobnej wysokości jak mój a z gór wróciłem 2 tyg temu i nic nie urwałem, łańcuchy załozyłek bezproblemowo i prawie przełęcz knurowska przejechałem w mieście po za krawężnikami też nie ma problemu |
Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-03-03 15:01:21
Są góry i góry. Spróbuj wjechać swoja maszyna z Piwnicznej na Kosarzyska (już nie bede mówił o "drodze" dalej na Obidzę hahahaha - jak ktoś zna to wie o co chodzi - dodam, że np. wyciąg narciarski przechodzi przez "drogę") jak to przejedziesz i nic nie urwiesz to pogratuluję. Jak tam byłem w tym roku to cięzko się jeździło normalnie zawieszonym samochodem. Wiadomo można jechac po grzbietach kolein, ale gorzej jak ktoś jedzie z naprzeciwka i trzeba zjechać (jeszcze gorzej jak sie nie można minąć w ogóle jak w drodze na Obidzę, ale to już inna sprawa). Szkoda by mi Cię było jakbyś musiał wysiadać co 30m żeby zdjąć bryłę sniegu z drogi, jeśli wogóle po pierwszym postoju byś ruszył dalej pod górę, bo taka sztuka na tej drodze udaje się raczej tylko z napędem na 4 koła. |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-03 15:06:14 jak mówisz są góry i góry duzo też zalezy od kierowcy
a jak ktos zabiera się za tuning to raczej od razu eliminuje jazde po za asfaltem |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-03-10 18:43:51 Witam trochę mnie nie było na forum. Wygląd samochodu to kestia gustu, mnie sie on podoba, tylko ten zderzak jest troche przesadzony wygląda jak płóg śnieżny, a jak oceniacie accenta tego czarnego z turbinką nowsza wersja nie te co wychodziły od95 tylko te nowsze, ja jestem za nawet w gazecie był jednej "Świat Tuningu" czy jakoś tak. |
LimaK Corolla E9 Warszawa | 2005-03-11 20:01:13 ten zderzak by mnie doprowadzil do szalu... reszta super, dobrze dobrane felgi. Mało zrobione w środku, ale za to ciekawy kolor
Hehe, prywatny pług ![]() |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-03-12 11:10:01 czemy on tylko nie zmienił w nim tej kierownicy wygląda fatalnie, kiedys w rodzinie był accent 3d ls morski metalic i tez taka bardaszana kierowniaca, stare dobre czasy sie przypominają
|
arpanak HF MEMBER hyundai accent warszawa | 2005-03-22 14:23:35 po lotnisku pojeżdzi ale na chodnik nie wiedzie.... |
mizoo HF MEMBER Hyundai Coupe FX Częstochowa | 2005-03-24 13:30:21 Zima sie skonczyla a plugi jeszcze wystawiaja do sprzedazy? |