Juz wiosna czas wyjsc na powierzchnie:))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W zwiazku z tym ze juz mamy wiosne mam propozycje zeby zlociki juz robic pod chmurka. Teraz zlocik bedzie za tydzien czyli 28 marca. Wracamy pod M1? tak jak kiedys czy moze zlocik robimi na cargo? Co wy na to?

Fajny tytuł posta

Mysle, ze M1 jest dobrym pomyslem chociaz Cargo... czemu nie. Zloty na Cargo byly dosc wczesnie, nie wiem czy to bedzie wszystkim pasowac, chociaz jakies zdjecia przy swietle dziennym by sie przydaly

Tak przy okazji m1 - jak się nazywa market motoryzacyjny, który jest w Markach?
Pozdr. P.

Cytat:
2004-03-21 22:24:58, QLogic pisze:
chociaz jakies zdjecia przy swietle dziennym by sie przydaly

eee tam, jeszcze rdzę na nich bedzie widać

Cytat:
2004-03-22 01:16:26, -JACO- pisze:

eee tam, jeszcze rdzę na nich bedzie widać

Co Ty... wezmiesz aparat i sam bedziesz robil zdjecia z tej strony, gdzie nie ma zdzy ewentualnie, jak dalej bedziesz mial problemy mozesz sie ladnie ustawic przy samochodzie zaslaniajac rdze, w razie potrzeby nawet polozyc

A tak w ogole to pojawily mi sie ladne rude burchelki na tylnech lewych drzwiach i pewnie nie tylko tam Mnie tez zima zniszczyla bolida...

Cytat:
2004-03-22 07:48:50, QLogic pisze:
A tak w ogole to pojawily mi sie ladne rude burchelki na tylnech lewych drzwiach i pewnie nie tylko tam Mnie tez zima zniszczyla bolida...

Te miejsca są bardzo newralgiczne w kwestii pojwstawania rdzy.
Sam będę to niebawem robił.

A co do zlotu, to może być jak najbardziej M1

Cytat:
2004-03-21 22:24:58, QLogic pisze:
.. chociaz jakies zdjecia przy swietle dziennym by sie przydaly

Przypominam Panowie że wtedy już będzie godzinkę dłużej widno Wezmę swojego cyfraczka
Tom

Biorąc pod uwage otaczjącą nas temperature +

Jestem za spotkaniem pod M1

(blisko, szybko, bez błądzenia)

wsam raz na 1 spotkanie live z klubowiczmi

a może tak bysmy spotkali się o godzinie 19

Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy Esperaczków.

.. chociaz jakies zdjecia przy swietle dziennym by sie przydaly
zdjęcia w swietle dziennym troche pózniej panowie nie oszukujmy sie nasze auta są starsze i bardzo zle znoszą zimę
dajmy im i sobie szanse na podpicowanie i odnowe biologiczną po okresie zimowym

zima obeszła się z moim bolidem troche bezlitośnie do tego kolizja z bramą nie wyglądało by to ładnie : )

witam

M 1

pozdrawiam

No to jakie ustalenia? Konkretnie gdzie i kiedy?
Pozdr.
Tom

Popieram Toma

konkretnie jest piątek a dalej nie wiadomo gdzie i o której będzie zlocik

Esperaki mobilizować się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczynamy głosowanie

M1 kontra sadyba

Pozdrawiam

Sadyba - zwłaszcza ,że znowu jest zimno

SADYBA
Jak to sie mowi... jedna jaskolka wiosny nie czyni...

Co do zlotów "letnich"
M1 nie jest dobra propozycja... wydaje mi sie ze w lecie powinnismy sie spotykac na parkingu przy TORWARZE.
Jest to prawie centrum Warszawy... latwo do niego dojechac z kazdej strony (trasa lazienkowska i wislostrada) a i ciezko go nie zobaczyc.
Dodatkowy atut to to ze mozna wyjechac z tego parkingu w kazda stronę nie trzeba nigdzie zawracac, kolowac itd.

M1 jest OK ale to jakby nie patrzec "koniec" Warszawy i jazda z Ursynowa, Mokotowa czy Woli jest uciazliwa nie wspominajac juz o Piasecznie

to co znowu spotykamy się w sbm

SBM w sobotę - czy tak?
I o której?
Pozdr. P.

Cytat:
2004-03-26 19:45:32, KeyJey pisze:
M1 jest OK ale to jakby nie patrzec "koniec" Warszawy i jazda z Ursynowa, Mokotowa czy Woli jest uciazliwa nie wspominajac juz o Piasecznie

Dzięki za zrozumienie KeyJay

Torwar jest b. dobrą propozycja na lato - Centrum ,więc każdy będzie miał w miarę blisko.
Na razie pozostańmy przy Sadybie - dziś znowu była fatalna pogoda.

Więc jak jutro SBM???
o której????

Jutro? Nie lepiej w Niedzielę, będzie dzień dłuższy o godzinię Szczerze mówiąc wolałbym niedzielę i to jakoś po 17
Pozdr
Tom

Jeśli w niedzielę to nie później niż o 18-19.
Na 20 musze byc w robocie.