Czy da się samemu wykonać białe klosze do 125p??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!!! Mam pytanie, poniewaz lubie majsterkowac i wykonywac wiele rzeczy samemu zastanawialem sie czy da sie wykonac samemu biale klosze do Kanciaka?? Ewentualnie czy da sie stare klosze jakos rozjasnic...Za odpowiedzi z gory wielkie dzieki!!! Pozdrawiam!!!dioda83@dolsat.pl-=Fiat 125 p=-

A po co ??????
Nie lepiej kupic gotowe ?????
A co do mozliwosci to na starym forum był własciciel scirocco chyba.
On sam robił ..... ale to był odawno temu - uzywał plexi białej silikonu i seryjnych kloszy ....
Wg mnie lepiej kupic - samael ma wczoraj widziałem i wygląda to naprawde ładnie.

Witam.
klik klik

Tu masz racje wygodniej i prosciej jest kupic,nie podwazam tej opinii, tylko chcialem sie po prostu dowiedziec czy wykonalne jest to o czym pisalem czyli czy mozliwe jest wykonanie bialych kloszy w warunkach domowych .No ale wielkie dzieki za zainteresowanie sie tym tematem

Na tej stronce..sa klosze do 125p http://www.126fan.pl/www/blampy.htm
pozdroowka Mariusz

a moze ktos wie cos wiecej o aspekcie prawnym takiej operacji [ale mi sie ladnie powiedzialo ]

Niestety ta stronka jest jedynie informacja o mozliwosci zakupu tych kloszy, a co do kloszy do DF to o ile rzadko sie trafiaja na lampy tylne to biale klosze przednich kierunkowskazow praktycznie sa nie do kupienia,

Kiedys na FSOAK jakis gosc oferowal biale klosze do DF jednak skonczylo sie na obietnicach ze bedzie mial niebawet i przednie klosze, no i jak narazie nic sie nie zanosi zeby ten towar sie pojawil