MotoNews.pl

???CO TO JEST???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CO TO JEST????????
Witam!!!Pozwolilem sobie to umiescic tutaj,bo nie chodzi mi o zwykla aukcje.....czy faktycznie bylo takie auto?????czy to jakas samorobka???
Nigdy nie slyszalem o takim aucie

-----------------
http://plepleple.pl

Na aukcji jest odnośnik do strony "ocalić od zapomnienia" tam są wszystkie informacje. Wars podzielił los beskia

Mckłin mi to dał wczoraj.
Auto istaniało - sporo podzespołów pasuje od zastawy......
Gdybym tylko miał kase to juzby to u mniestało i sie robiło.......
Piekne ....... chcociaz wiekkszosc powie złom ....

Ja ci dam emcekłina

tożto prototajp warsa. Tak z tylnego ukosa wygląda jak kopia zastawy 1100... Na dzień dzisiajszy auto jedyne w swoim rodzaju, aczkolwiek Wars był ładniejszy, ale co z tego jak gówno z tego wyszło....

Auto oparte na pugu 104 z elementami z syrenki chyba i 125, taki full skladak

Na moje oko, to jest to chamski kant. Auto jest niczym innym, tylki Peugeotem 104 (o czym świadczy prawie leżący silnik, deska rozdzielcza, dach, drzwi boczne, itp.) z wstawionym innym grilem ze znaczkiem FSO, tylnymi lampami z DF'a i paroma innymi zmianami!

podobne nie

TO JEST PEUGEOT 104 po "tuningu" w FSO, albo w garażu gościa który próbuje kogoś wkręcić na zakup tego złomu.

A jak ktoś ma ochotę zrobić sobie taką "SAWĘ" to niech lepiej kupi sobie P104 i go przerobi jak ten gościu

rzeczywiscie sciagnalem kilka fotek Puga 104 i podobienstwo jest uderzajace....Tylko czy FSO zblaznilo by sie na tyle,ze chcac pozorowac prace na d nowym projektem wzielo i ''stjuninkofalo'' Puga???

-----------------
http://plepleple.pl

Troszkę żyję na tym świecie i nie przypominam sobie prototypu Sawa. Był Wars, był analog (podobny do Ritmo, nie ten zbudowany na bazie Poloneza), ale nie Sawa. Moim zdaniem - jeden, wielki przewał.

Kaszana straszna!

jezeli unikat to cena jest podejzanie niska

p104 na fotach ma troche inny słupek tylni

A ja pamietam, ze zdjecie zamieszczone jako pierwsze na auta7b czy jakos tak bylo swego czasu publikowane w tygodniku motor (motor byl wowczas siwerzo po kolejnej zmianie szaty graficznej, to byl 91 czy 92 rok. Artykol do ktorego bylo dto zdjecie ilustracja byl autorstwa Jerzego Dyszego albo Zbigniewa Skoczka (nie pamietam dokladnie) ale cos takiego napewno bylo w motorze publikowane (chodzi mo o zdjecie gdzie to auto stoi na kobylkach). jak bede mial chwile to przejde sie do czytelni i poszukam tego artykulu

jak na to nie spojrzec to pug 104

http://peugeot104.gq.nu/images/folder104s1979_1_jpg.jpg

niezla zagadka, albo oczywisty zart albo faktyczny plagiat, juz sie zdarzalo w kraju u nas kopiowac cudze pomysly{mikrus} tak ze nic nie wiadomo.... mikrus tez mial kilka "przedprototypow" ktore nie byly niczym innym jak zbieranina mikrosamochodow z kilku krajow, zaloga WSK otwarcie przyznawala ze zakupione dokumentacje oraz pojazdy posluza do budowy polskiego "mikro"... praktyka w sumie w branzy motoryzacyjnej czesta.... przyklad japonia zanim stworzyla wlasny przemysl motoryzacyjny.... moze ten 104 tez mial sluzyc jako laboratorium? no ale to nie uprawnia chyba do pisania o nim ze....."Jest to samochód wykonany w jednym tylko egzemplarzu przez nasza Warszawska Fabrykę Samochodów Osobowych".........{cytat z aukcji}

[ wiadomość edytowana przez: bart128 dnia 2004-02-23 19:10:30 ]

Moim skromnym zdaniem to jak fabryka ma prototyp to go nie sprzedaje tak jak było z innymi prototypami
To jakaś ściema musi być !!!

Jezeli ktos potrzebuje alufelg do P104 takie jak w tym czerwonym z dodatkowymi reflektorami drogowymi na zderzaku, to wiem gdzei takie leza i sadze poszly by gdzies za 40-50zł sztuka

a to cos co sprzedaja na allegro to jest przedprototyp FSO Wars

Ciekawe dlaczego przedprototyp podobny do P104 tak bardzo rozni sie od prototypu? czyzby sie bali kompromitacji i posadzenia o kradziez pomyslu?

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-02-23 21:43:59 ]