Konsola

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Jak rozwiązać konsolę środkową w polonezie ze skrzynią z prostym lewarkiem i nakładką na tunel od argenty? Macie jakieś pomysły? Coś mi już chodzi po głowie ale chętnie poczytałbym o zastosowanych rozwiązaniach bądź Waszych pomysłach. Pozdrawiam.

Ręczny się mieści, trochę marnie ale ujdzie. Całą kieszeń pod lewarkiem musiałem wywalić, inaczej nie założyłbym konsoli.

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-19 09:02:59 ]

Moze popatrz,jak to jest w PN z silnikiem sciery,on ma prosty drązek,parę osób na forum ma takie.
Konsola od DF i półka od niego w wersji ze skrzynią fiatowska,nie wiem czy to podejdzie,czy drązek wypada w tym samym miejscu w tej kombinacji,jak w starych DF.

ja wlozylem do poldka cala deske z BMW E-28. udalo sie bez wiekszych problemow.Na razie zdjec nie mam ale moze w ten weekend cos sie uda zrobic.

Pozdrawiam
FlasH mm

Cytat:
2004-09-06 00:21:05, JanKo pisze:
Witam! Jak rozwiązać konsolę środkową w polonezie ze skrzynią z prostym lewarkiem i nakładką na tunel od argenty? Macie jakieś pomysły? (...)

Właśnie wpadł mi pewien doskonały pomysł. Gdyby ktoś miał podobny problem to chętnie przyjmę taką nakładkę w zamian az skośny drążek, ewentualnie na całe skrzynie. Oczywiście nie chce żadnych dopłat - trzeba sobie przecież pomagać .