| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2004-02-25 22:14:00 Cd…
Ja kupiłem ten samochód od Gliniarza, ale on w 2001 roku nie był właścicielem tego auta(według umowy kupna- sprzedaży miał go tylko 1 miesiąc). Prokuratura szuka winowajcy .Gliniarz twierdzi że kupił samochód w całości a poprzedni właściciel twierdzi ze sprzedał go skasowany. Miedzy nimi trwa dochodzenie i jak się to wszystko wyjaśni wtedy któremuś z nich zostanie postanowiony zarzut, wtedy ja będę mógł dopiero roszczyć swoich pretensji. Na chwilę obecną ,po wielkich prośbach otrzymałem dowód rejestracyjny czasowy ważny tylko miesiąc.Bez zaświadczenia z sądu o tym ze jestem prawnym właścicielem pojazdu Wydział Komunikacji nie wyrazi zgody na nabicie nowych numerów silnika i podwozia .Złożyłem pozew do sądu o nadanie praw własności, na dzień dobry dostałem z sądu pismo o wpłaceniu kosztów sądowych w wysokości prawie 800zł.Złożyłem wniosek o umorzeniu kosztów sądowych i czekam dalej. Podobno taka sprawa nie trwa dłużej niż 1 miesiąc +2 tygodnie na uprawomocnienie się wyroku ,ale wszystko się okaże. Pozdrawiam wszystkich grupowiczów i sorry że nie byłem aktywny na forum przez ten okres ,ale jakoś nie miałem chęci po tym wszystkim na nic,a tu raptem dziś kolega TOTR przypomniał się i napisał mi że martwiliście się o moją to całą sytuację,a ja legat nawet nie chciało mi się czytać postów na naszej stronie grupowej i sądziłem że wogóle już o mnie zapomnieliście. Jeszcze raz pozdrawiam „MATEO32” |
![]() rafal71 omega cd A hajnowek | 2004-02-25 23:38:39 czesc,wszystko to co pisales to musiales niezly horror przechodzic,ale miejmy nadzieje ze wszystko sie zakonczy pomyslnie.ppozdrawiam |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2004-02-25 23:43:41 Witaj Mateo
Jak mogłeś pomyśleć że zapomnieliśmy o Tobie. Dobrze się stało że oddali auto. Może uda Ci się przyjechać na zlot. |
DrA eS ... | 2004-02-26 09:05:06 Czolem !!
Welcome back |
WoSiU DEADSOUL Opel Omega B MV6 Wrocław | 2004-02-26 11:55:24 Witaj wsrod swoich |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2004-02-26 12:52:19 witaj witaj po dlugiej nie obecnosci ale za to z dobra wiadomoscia
pozdrawiam no i wpadnij swoja bestia na slok |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2004-02-26 23:00:48 witaj ponownie budujące informacje, grunt że odzyskałeś autko pzdr mega_3 |