MotoNews.pl
4 Mialem dzwona ;( (40672/0) - PT

Mialem dzwona ;(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No niestety na mnie tez przyszla pora. Jechalem rano na WKU. Skrzyzowanie przy radzie dzielnicowej na Zgody. Snieg rano napieprzal dosc mocno i jeszcze barierki oddzielajace przystanek. Widocznosc slaba. Stoje i czekam az auta przejada, wkoncu przejechaly no to ruszam. I wtedy tylko przez moment zobaczylem w prawym oknie passata i bumm! Niezauwazylem go. Niewiem jak to sie stalo. Wymusilem pierwszenstwo.Moje szkody to pas przedni prawy blotnik maska zderzak przedni dwie lampy dwa kierunki naroze tylne prawe i tylna lampa. Acha sorry jeszcze mi wyrwalo lusterko wewnetrzne. Ze mna wszystko ok. Tylko troche mnie glowa bolala bo zapieprzylem w szybe ale juz spoko. Dostalem 300pln mandatu i 6pkt karnych no i oczywiscie zabrali mi DR. ;(
Pochalastac sie idzie. UWAZAJCIE !!!

Bywa i tak.

Wazne że zyjesz mogłobyc po tobie !!!!!!!
A auto rzecz nabyta w koncu sie naprawi ....
Pozdro bedzie ok ...... Spory mandat - aha jaka kategoria na WKU ?

Ojj..przykro mi bardzo ze tak sie stalo..dobrze ze Tobie sie nic nie stalo..a autko sie zawsze wyklepie..tylko zapewne nie wyjdzie to tanio...pozdroowka Mariusz

NA WKU poszedlem po zajsciu i pytam czy mnie bez kolejki przyjma bo crasha mialem. Babka sie mi pyta czy to ten zolty maluch co tam stoi? Ja na to ze tak a ona do mnie przyjdz pan w poniedzialek

Szczerze współczuję i życzę szybkiego powrotu do pierwotnego stanu auta.

Panie, całe szczęście, że Tobie się nic nie stało!
Dzwony chodzą po ludziach... czasem się zdarza. Szkoda, że z Twojej winy bo wiąże się to z kasą, ale takie zdarzenie na pewno czegoś człowieka uczy.

Oj czeczun gdybys wiedzial ile mnie to nauczy! Tyle kasy na auto nie wydalem odkad mam prawko

samochód rzecz nabyta,nic sie nie boj,zrobisz i bwedzie jeszcze lepsze

najwzniejsze ze tobie sie nic nie stalo... autko sie podklepie podmaluje i bedzie ok !!

pozdro

nie ma co klepac trza wymienic. Dzisiaj juz powycinalem stare elementy i od poniedzialku zaczynam spawanie...

Całe szczescie że Tobie się nic nie stało (pamiętaj przyszedłeś na ten Świat bez częsci zamiennych ) a malczika odrestaurujesz i być może coś nowego wymyślisz.
Pamiętaj że nawet ze złej sytuacji wychodzą pozytywne wnioski
Pozdro Sobot