Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2004-02-27 21:01:51 No niestety na mnie tez przyszla pora. Jechalem rano na WKU. Skrzyzowanie przy radzie dzielnicowej na Zgody. Snieg rano napieprzal dosc mocno i jeszcze barierki oddzielajace przystanek. Widocznosc slaba. Stoje i czekam az auta przejada, wkoncu przejechaly no to ruszam. I wtedy tylko przez moment zobaczylem w prawym oknie passata i bumm! Niezauwazylem go. Niewiem jak to sie stalo. Wymusilem pierwszenstwo.Moje szkody to pas przedni prawy blotnik maska zderzak przedni dwie lampy dwa kierunki naroze tylne prawe i tylna lampa. Acha sorry jeszcze mi wyrwalo lusterko wewnetrzne. Ze mna wszystko ok. Tylko troche mnie glowa bolala bo zapieprzylem w szybe ale juz spoko. Dostalem 300pln mandatu i 6pkt karnych no i oczywiscie zabrali mi DR. ;(
Pochalastac sie idzie. UWAZAJCIE !!! |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-02-27 21:05:26 Bywa i tak.
Wazne że zyjesz mogłobyc po tobie !!!!!!! A auto rzecz nabyta w koncu sie naprawi .... Pozdro bedzie ok ...... Spory mandat - aha jaka kategoria na WKU ? |
![]() M-U-S-T-A-N-G BMW E32 Kraków | 2004-02-27 21:07:13 Ojj..przykro mi bardzo ze tak sie stalo..dobrze ze Tobie sie nic nie stalo..a autko sie zawsze wyklepie..tylko zapewne nie wyjdzie to tanio...pozdroowka Mariusz |
![]() Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2004-02-27 21:07:45 NA WKU poszedlem po zajsciu i pytam czy mnie bez kolejki przyjma bo crasha mialem. Babka sie mi pyta czy to ten zolty maluch co tam stoi? Ja na to ze tak a ona do mnie przyjdz pan w poniedzialek ![]() |
![]() Gabber FSO Polonez 1.5 SLE Płock | 2004-02-27 21:08:24 Szczerze współczuję i życzę szybkiego powrotu do pierwotnego stanu auta. |
![]() czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2004-02-27 21:37:24 Panie, całe szczęście, że Tobie się nic nie stało!
Dzwony chodzą po ludziach... czasem się zdarza. Szkoda, że z Twojej winy bo wiąże się to z kasą, ale takie zdarzenie na pewno czegoś człowieka uczy. |
![]() Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2004-02-28 00:13:15 Oj czeczun gdybys wiedzial ile mnie to nauczy! Tyle kasy na auto nie wydalem odkad mam prawko |
![]() Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2004-02-28 08:21:13 samochód rzecz nabyta,nic sie nie boj,zrobisz i bwedzie jeszcze lepsze |
![]() SzymonX F&F Sympatyk FiaT krk | 2004-02-28 09:20:27 najwzniejsze ze tobie sie nic nie stalo... autko sie podklepie podmaluje i bedzie ok !!
pozdro |
![]() Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2004-02-28 22:01:07 nie ma co klepac trza wymienic. Dzisiaj juz powycinalem stare elementy i od poniedzialku zaczynam spawanie... |