Dzis w TV - Teledysk w MTV i LADY :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Włąsnie właczyem sobie na moment Mtv - a tu leci jakas nowa wersja stergo "przeboju" Boney'm. Pokazują amerykanskie fury , ale często gęsto przez ekran przewijaja sie tez ładzianki ( nawet policyjne) teledysk jest kęcoby chyab na Kubie - co wyjasnia wszystko
Paweł

Depeche Mode (wczesne) tez w ktorym klipie pokazywali sie na tle ladzianek. klasycznych oczywiscie....

Paweł dokładnie migneło mi przed chwilą jedna biała a druga groszkowy oile dostrzegłem to coś koło 2104 jedna znich ale samarki niebyło chyba że ta korweta to samarka po tuningu

A oglądałeś cały teledysk???
Wiecej tam ładzianek
Ale na kubie to raczej nie jest "kultowe" auto
Raczej te corvetty
Paweł

Teledysk zespołu Boogie Pimps,tytuł Sunny
tez to widziałem,było kilka 2106,2107 tez była.

No włąsnie - ale ja ten kawałek pamiętam jeszcze w wykonaniu Boney"M Takie pajace - ale grali wtedy nieźle
No ja tam widziałem jeszcze trójeczke ( poznałem po migaczach na przednim błotniku
No chyba, zemi sie wydawało
Paweł
Ale generalnie - niezłe

Witam
tak mi się przy okazji przypomniało, policyjne Łady widywałem jesczcze w 91-92 roku w Niemczech... o ile na terenach byłego NRD były to 2101 i 2106( albo 2103), w służbie policji, starzy granicznej i kontroli celnej, to na zachodnich obszarach w okoilcach Hamburga i Bremy były to 2107 - biało-zielone POLIZEI
a co do filmów, to Łady widywałem nieraz w filmach amerykańskich np "Flashdance" i angielskich, ale jedna z lepszych ról ŁĄdy to swietna szalona jazdy 2106 w polskim filmie Trójkąt Bermudzki, gdzie aktor Kociniak popyla granatowa szósteczką po polskich drogach ile fabryka dała, śliczny widok

[ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-01-10 01:20:14 ]

A w jednym fimie z Seaglem ,bodajze "wybraniec smierci" akcja przenosi sie na Jamajke i tam jeden gostek jedzie Lada kombi 2104-fajny widok-gostek typowy rasta,dredy i te sprawy za kierownica Ladzianki.
A jakis czas temu widzialem na satce ekipe kaskaderow jak robili rozne cuda za kierownicami Lady-rzecz dziala sie w Stanach ale na dachach Lad byly napisy Lada-Canada.

witam!
teraz jeszcze policja jeździ ładami w Bułgarii (2105 i 2107)
poza tym jest to tam tak popularne auto,jak u nas maluch

Cytat:
2004-01-10 01:16:34, sheriffnt pisze:
(...) jedna z lepszych ról ŁĄdy to swietna szalona jazdy 2106 w polskim filmie Trójkąt Bermudzki, gdzie aktor Kociniak popyla granatowa szósteczką po polskich drogach ile fabryka dała, śliczny widok

taka ciekawostka: w tym filmie "gra" tez dzielo mojego b. sasiada, zwane kundlem. to zastawa z zawiecha, silnikiem i przodem accorda.
wymiatacz totalny - gostek nawet tym w jakis rajdach probowal... wlasnie tak w okresie, jakkrecono ow film....

Adam21....> Lada jest w Kanadzie popularna, szczegolnie kupa nivek tam jezdzi... byl nawet oficjalny expot jeszcze za ZSRR - wlasnie chyba to ladacanada sie nazywalo...
na autoladzie odzywal sie gosek z Kanady, ja jednego nivarza stamtad tez mialem okazje poznac..... moznaby poszukac, czy nie ma jakiegos klubu za oceanem....

Cytat:
2004-01-10 12:04:09, adasco pisze:
[...]
moznaby poszukac, czy nie ma jakiegos klubu za oceanem....

Na pewno jest w Australii. Kiedyś też byłem zainteresowany tym tematem
Pozdro.

Zawsze jak widzę łade w filmie to mi się morda cieszy. Ale najciekawsze jest to że nigdy na nim nie widziałem samary albo nowszych. W chyba "Rzekach Purpury" czarny charakter jeżdził Nivą a w "The Body" z Banderasem wystąpiła czerwona 2104. Zajebiście nią jeżdzili, gubili nią pościgi, zawracali na ręcznym itp., tylko szkoda że na koniec ostrzelali ją i wysadzili granatami.

Janisz ja osobiscie chcialbym miec pulpit z "plonacym autem" marki lada ale tak porzadnie jak bodajrze to sie dzialo z polciezarowka w dawnej "everlasta" produkcji.

Aco do reszty postow to az mi zal d... sciska ze ja nie mam okazji widziec ich w tv chyba za duzo przy kompie siedze za malo ploduje pilotem po kanalach ;]

A! jeszce zapomnialem!
filmy z Bondem sa nadziane klasykami. polecam szczegolnie odcinek "Living Daylights"....

No tak - w koncu "Pozdrowienia z Moskwy"...
Szkoda, ze nie widzialem tego teledysku :-/

Ja widziałem - a nawet nagrałem kawałek takiegotoledyskuna VIVIe co to jeden koleś pcha taką piękną czerwoną 2107 i pcha ją przez cały teledysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timo Maas - Der Sheiber

Niezły jest ten teledysk - trzeba nadniemić, ze laska siedzi za kierownicą, a taki dresik pcha 2107 (ten dresik to wlasie timo maas).

Włączcie Discovery Travel & Adventure!!!

ten anglik jest niezły a ta wioska to chyba koniec swiata

poleciałem bo myslałem ze moze sa jakies lady ale zadnej nie było

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-01-10 23:36:04 ]

Były były, ale za pozno wlaczyleś. Była 2101 i 2106 jako taxi w stolicy Gruzji.