Dealerzy Łada-Niva w Polsce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
poszukuję dealerów Łada-Niva w Polsce, w celu zakupu fabrycznie nowego samochodu. Niestety przeglądając zasoby Interetu odnalazłem jedynie trzy nieaktualne linki.
Czy instalacje gazowe są montowane fabrycznie czy też dorabiane u nas ?
Proszę o informacje - nawet takie, gdzie szukac dalej.
Dziekuję.

Wiesz co, ja nie dawno znalazłem w internecie strone salonu Łady. Znajduje sie on w Nysie. Tu masz link do strony http://bustan.com.pl/Salon.html oraz adres
48-300 NYSA, ul. Ujejskiego 17/19
tel./fax (077) 433 30 66. Pozdrawiam i życze miłego zakupu.

DAMIS

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za informacje.
Pozdrawiam.

Napewno "Damis" w W-wie ale dokładnie nie znam adresu ale mogę się dowiedzieć jak również ta firma w Łodzi na Brzezińskiej też to sprzedaje

Ja jestem ciekaw czy BUSTANie rzeczywiscie mozna kupic Samare.
Musze tam zadzwonic. Aktualizacja strony teoretycznie dzisiaj (tj. 27/02/04), ale cos mi sie wierzyc nie chce. W Damisie nie maja, a w BUSTANie jest?
Cena 110 (16V)
Damis: 38000 zł
BUSTAN: 31999 zł

Coś mi się nie chce wierzyc...
Mamy jakiegos klubowicza z Nysy? Moze sprawdzi.

Witam
Cytat:
2004-02-27 01:02:24, krycho pisze:
Musze tam zadzwonic. Aktualizacja strony teoretycznie dzisiaj (tj. 27/02/04), ale cos mi sie wierzyc nie chce. W Damisie nie maja, a w BUSTANie jest?
Cena 110 (16V)

Wydaje się to proste, cena Bustana jest ceną netto
róznice 110 do 3 tysiecy wynikają po prostu z wyposażenia, ogladałem ostatnio katalog aut z cenami i ceny serii 110 kształtują się od 38 do 41 tyś, w zalezności od modelu i wyposażenia

Witam
Cytat:
2004-02-27 01:02:24, krycho pisze:
Cena 110 (16V)

Wydaje się to proste, cena Bustana jest ceną netto
róznice 110 do 3 tysiecy wynikają po prostu z wyposażenia, ogladałem ostatnio katalog aut z cenami i ceny serii 110 kształtują się od 38 do 41 tyś, w zalezności od modelu i wyposażenia

Tomku -> poczekaj do 1 V 2004 -> ceny aut importowanych z Rosji powinny spaść z uwagi na niższe stawki celne w Unii. Podejrzewam, że również dealerzy dopiero wtedy zaczną na dobre sprowadzać Łady.

CENA która jest podana, jest ceną brutto.