| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2004-02-26 08:48:48 Ojej, niestety ja nie miałem kontaktu z tą stacja i przyznam się, że nawet nie wiedziałem, że coś takiego tam jest. Postaram się czegokolwiek dowiedzieć.
P.S. Kto pokrywa koszty?? Ty czy ubezpieczalnia?? |
jack-720 Opel Vectra Piotrków Tryb | 2004-02-26 20:39:24 Niestety ja. jak dasz rade cos sie dowiedziec to bede wdzieczny. Trudno mi to jakoś kontrolowac bo jestem z centralnej Polski. Pozdrawiam . |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2004-02-27 01:46:57 Postaram się coś dowiedzieć. |
ponick Opel Vectra C GTS Gdańsk | 2004-02-28 10:32:09 podobno nie robia zadnej chamowy, ale wiadomo jak jest nie dopilnujesz to nie wiesz.Na Oruni zalatwiaja sprawy raczej wporzadku bez przekretow. Nastepnym razem spytaj na forum czy jest ktos kto Ci to zrobi taniej i w taki sposob, ze jak wsiadziesz do samochodu to sie nie bedziesz zastanawiac czy ci cos odpadnie.
|
ponick Opel Vectra C GTS Gdańsk | 2004-02-28 10:40:49 Ale dla wszystkich ktorzy sa z gdanska i maja do zrobienia lakier albo blsachy, polecam warsztat ktory sie znajduje zaraz przy stacji benzynowej przy REALu na Zaspie.Serwis sie chyba nazywa GROTEL (napewno sie nazywa jego wlasciciel) Koles robi naprawde niedorgo i porzadnie.Wiem bo zakazdym razem jak ktos z rodziny odbiera samochod od niego to widac ze koles jest wporzadku. |