Fotki mojego malca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co sadzicie o moim malcu?? Fotki sa w moim profilu. Oceniajcie
Pozdrawiam

Mi sie autko podoba, fajny kolorek
Widze jakis dziwny fotel kierowcy, co to za fotel ?

Ladniutki tylko ja bym ta naklejke z tylnej klapy wypieprzyl i zalozyl ta pianke na te rury w ktore mozna wyjebac (odpukac) przy dzwonie.

Fotel byl z mrafiori chyba i dopadlem go na szrocie, myslalem zeby zalozyc painke ale narazie jest tylko na 2 poprzeczkach chociaz przy dzwonie moglo byc nie za ciekawie...

Ładniutki samochodzik.Kolorek miodzio moj ulubiony kolor Mój maluszek jest podobnie pomalowany tylko zwykłym akrylem,a nie metalikiem.
Nie jezdzisz moze rano przez bytom??Bo czesto jak ide na uczelnie widze podobnego jak smiga???

Kolorek suuuper!! Caly maluszek ciekawie sie prezentuje. A co do pianki na klatce to raczej nic to nie daje.

Maluszek super, kolorek cacy (naprawde świetny), zgadazm sie z przedmowca odnośnie nalwpki (ale to tylko moja sugestia). Oby tak dalej.
Pozdro Sobot

Ladny maluszek, kolorek super, pianka niekoniecznie nie musiala by byc, ale sciagnol bys ta nalepka "ProRally".

pozdrawiam

Nie bede si8e powtarzal z kolorem bo juz moi poprzednicy sie nim zachwycali(mi tez sie podoba) klatka jaknajbardziej tez ok.Zgadzam sie z reszta ze naklejke nalezaloby sciagnac.
Jezeli chodzi o mnie to odbarwilbym szyby sciagnal bialy pas z przedniej szyby no i ine felgi(obnizony jest jak dla mnie mega super) a jak na progach zwalniajacych sie zachowuje?

Nie bierz sobie do serca moich uwag bo to tylko moja wizja ladnego malca, Tobie pewnie podoba sie to co zrobiles i inni musza to uszanowac.
Jednego jestem pewien ze na ulicy nie pozostaniesz niezaowazonym.
pozdrwiam

Cytat:
zalozyl ta pianke na te rury w ktore mozna wyjebac (odpukac) przy dzwonie.

Panowie mialem przez ostatnie 2 miesiace staz na doraznej izbie przyjec w szpitalu i powiem Wam jedno ze z pianka czy bez, nawet jak sa pasy to w malcu jest ciezko klatka pomaga przy dachowaniu.

ps. ostatnio przywiezli kolesia co poszedl macem ze starem na czolowke i mial tylko zlamany mostek, oraz pocieta glowe.Nad naszymi malcami ktos czuwa bo to nie pierwszy pacjent z tak niewielkimi obrazeniami.
pozdro dla Maluchowcow

Naklejki na szybie z przodu narazie nie ma bo panowie niebiescy mi za nia dowod zabrali szyby przyciemnione musza zostac zeby ni9e bylo chetnych na glosniki z tylu a przy okazji nie widac tego syfu co jest z tylu z powodu braku miejsca na niezbedne drobiazgi Co do zachowana na progach to trzeba uwazac zwlaszcza tlumikiem . Dzieki za komentarze lakier byl zalatwiany z Ersi Poland jak ktos mieszka nie daleko to wie

Piekna gleba. Pasek na przedniej szybie mi sie nie podoba (moze sproboj inny kolor )
Ogolnie OK.

Autko jest fajne i ładne. Indywidualności nadaje kolor i tylne fele - one podobają mi się najbardziej, nie zmieniaj ich na żadne inne stalówki !

Mi się bardzo podoba. Strasznie fajne fele. I wreszcie DOBRA GLEBA! Tylna naklejka jak dla mnie tragedia. Lakier naprawdę super.

Maluszek naprawde super!! Jak dla mnie wszystko jest w najlepszym pożądku nawet tą naklejke przeżyje

Cytat:
2004-03-02 20:48:19, Drag-On pisze:
Maluszek naprawde super!! Jak dla mnie wszystko jest w najlepszym pożądku nawet tą naklejke przeżyje

Mysle, ze ten komentarz jest jak najbardziej trafny. W pełni zgadzam się z Drag-On`em

Bardzo ładny.......
Tylko mógłbys pomyslec nad nowymi zderzakami i lusterkami ......
Bo te takie stare....... ale auto piekne gdybym nie szedłw strone chromu to wyglądałby identyko....

Ps. Za 3 tygodnie nowe foty malca mojego padniecie .....

Bardzo ladny kolorek. Gleba tez maksymalna pewnie musisz niezle uwazac na naszych drogach i przy parkowaniu tylem ( tlumik ) Tylko zauwarzylem ze na jednej fotce masz zwykle lampy a na ostatniej juz biale ale sadzac z fotek to chyba ta ze sniegiem jest aktualna i masz biale lampy. Wg mnie to masz spoko boba 1 fota mnie rozwalila ( zajebiste ujecie)

krde i znowu edycja:
zapomnialem jeszcze fajne fele ale to chyba 12 poszezone tak? Ale na ostatniej focie juz ich nie ma

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2004-03-02 22:40:35 ]

i mi sie podoba ten maluszek, kolorek very nice !! i gleba maks, spoko!!!! podoba mi sie.

Świetny kolor, mmmm, smaczny, tylko ze nie pasuje do rally, z takim kolorem założył bym chromy i ATS'y..moje marzenie..