Krótka foto - relacja z Warszawskiego spotu z Piotr- kiem :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Pierwsza fotka prezentuje alkoholową libację z udziałem piotr- ka i KeyJey'a. Swoją droga Piotrka uwieczniłem z raczej nietypowym wyrazem twarzy ...

2. Druga fotka prezentuje KeyJey'a w wersji: Men in black

3. Tu naturalnie widać, naszego drogiego Jaco. Zarzekał się co prawda, że wypije tylko jedno pivko i leci do roboty, ale przestał dopiero po 17- tym kiedy wynosiliśmy go z lokalu.
Wsadzilismy go do autka i nakazaliśmy by jechał prosto.
hba mu się udało, bo napisał już jakiegoś posta z pracy

4. A co tu widać ... ???

A no Polaków rozmowy przy piwie Ten typ po lewej stronie to oczywiście , właśnie się przekonałem jaki jestem niefotogeniczny, kiedy robię taki głupkowaty uśmiech

Swoją drogą było bardzo sympatycznie i mam nadzieję, że uda nam się powtórzyć taki wypadzik w nieco szerszym gronie klubowym ::

Czekamy więc z niecierpliwością na chętnych ::

Pozdrawiam - Speed R

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2004-02-26 00:05:39 ]
[ powód edycji: :) ]

Zdjecie numer trzy zdecydowanie nie nadaje się do publikacji

Łukasz to się nazywa cyfrowa szybkość przekazu (o której dyskutowaliśmy) - zlocik o 18:00, a już o 23:00 fotki sa na forum

Gratuluje

KeyJey...

Jesteś Masta

Cytat:
2004-02-25 23:44:04, -JACO- pisze:
Łukasz to się nazywa cyfrowa szybkość przekazu (o której dyskutowaliśmy) - zlocik o 18:00, a już o 23:00 fotki sa na forum

Cyfrowa szybkość przekazu, była by wówczas, gdyby spocik odbył się o 18, a o 17:30 klubowicze mogli by zobaczyć nas w "akcji"

Teraz się nie dziwię ,że KeyJay nie chce ,żeby mu robić zdjęcia

Cytat:
2004-02-25 23:59:04, -JACO- pisze:
Teraz się nie dziwię ,że KeyJay nie chce ,żeby mu robić zdjęcia

Nie no JACO, rozwaliles mnie tym zdjeciem Nie pijesz wiecej

Hmm.... no w sumie to brawa dla SpeedR'a za talent fotograficzny. Tak trzymaj, bedziesz robil reportaże ze spotkan, albo chociaz podpisy do zdjec

Cytat:
2004-02-26 08:50:14, QLogic pisze:
Hmm.... no w sumie to brawa dla SpeedR'a za talent fotograficzny...

To nie do końca tak ...
Ścigając się z Jackiem, kto więcej wypije, po 9- tym brovarku myślałem, że to co trzymam w rękach, to GameBoy...

Ponieważ mnie korciło by przejść w końcu ostatni level Solider Of Fortune, tak uparcie naciskałem przyciski w Game Boy' u (... który ostatecznie okazał się aparatem), że efekty w postaci fotek mozna teraz podziwiać powyżej

Z talentem nie ma to nic wspólnego

Bardzo smieszne baaaaaaaaaaaaaardzo smieszne o !!

KeyJey jak boss...ciemne okularki, 2 komórki, piweczko, pewnie 2 panny stały i marzły czekajac przed lokalem

gratuluje spotkania

Cytat:
pewnie 2 panny stały i marzły czekajac przed lokalem

No mowa - biły się o nas

Ochlaj party eleganckie
JACO - żeś przybrał eleganckie kolory
KeyJey - te fotki z okularami.... opuściłbym lokal bojąc się że mnie przeczeszesz jakim bejbolem
SpeedR - jak zwykle gentleman w każdym calu
piotr'ek - Tobie chyba także udzielił się mój optymizm

Nie miejcie mi za złe tych komentarzy - płyną z w końcu spokojnej i chichrzącej się duszy....

A dlaczego mnie tam nie było????!!!!!!! Taka impreza... kurcze, ale fajnie Fotki naprawdę git, fajnie że autka zeszły na dalszy plan Tak trzymać!
[off topic: jak miło znowu zobaczyć (w cudzysłowiu) uśmiech na Twojej twarzy, Stary (Ten do kogo to jest wie, że to do niego (mam nadzieję )]

Ja nawet w ramach chęci walki o lepsze jutro założyłem dzisiaj swoją koszulkę, która była ze mną w chwilach kiedy byłem na szczycie
Chyba ją założę także w środę
Pytacie co to za koszulka ?
Firmowa z Dee Jay Mix Clubu.... z napisem na plecach DJ at work.
Dee Jay - czyń swoją powinność !

Pifkowanie było fajne - tylko czemu piłem tylko ja? Reszta degustowała.

PS. Dziwna ta warsiafka. Po 21 cieżko znaleźć czynny monopol w centrum miasta (znalazłem dopiero złodziejskiego alberta w DT Centrum).