1st "kontrol"...w SWAP`ie ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie przed chwilunia...mailem kontrola policyjnego...
paly podjechaly...jak juz stlaismty na parkingu...po kilku testach...bo "ktos zyczliwy"(tzw. "uczciwy obywatel") zadzwonil i sie poskarzyl ze sobie tam..."rajdy" urzadzamy ;]
mandata nie dostalem...ale jakby byl kolejny tel od zyczliwej osoby...to obiecali ze dostane...

JA to sie swoim sąsidom dziwie ze jeszcze za Brede nie zadzwonili.. hehehe...
Są na tym swiecie ludzie i parapety...

U mnie paredziesiąt petrów od domu troszke trenowaliśmy na pustym parkingu, i sąsiadka 20-to letnia ! dziewczyna zadzwoniła powiadomić policje.Przyjechali i nawet się nie skapneli że to nie jest 650. Pokleli troche na nas, powiedzieli spierdal... i pojechali.

no co do glosnosci to tez raczej nie...bo maluszek chodzi cichutenko...az nieraz jest to troszke denerwujace dla mnie...przyzwyczajonego do wolnego wydechu w 652ccm

cos tak czujemy z kumplami...ze to pewien "taksiarz"...sie wkurzyl...jak go malan przy 100 wyprzedzal...

Cytat:
cos tak czujemy z kumplami...ze to pewien "taksiarz"...sie wkurzyl...jak go malan przy 100 wyprzedzal...

Nic nie mow odnosnie taksiarzy bo mi sie kosa w kieszeni otwiera. Jak mi jeszcze jakis zlotówa wytoczy się swoja 25 letnią "beczką" 20 m przed maske to wysiąde i nastrzelam mu lewarkiem po ryju!
I bardzo dobrze że ich wyprzedzasz przy 100km/h, niech nie myślą ze sa królami drogi...

Życzę mniej takich przygód...

Cytat:
2004-03-01 18:09:47, 2Rotor pisze:
Nic nie mow odnosnie taksiarzy bo mi sie kosa w kieszeni otwiera. Jak mi jeszcze jakis zlotówa wytoczy się swoja 25 letnią "beczką" 20 m przed maske to wysiąde i nastrzelam mu lewarkiem po ryju!
I bardzo dobrze że ich wyprzedzasz przy 100km/h, niech nie myślą ze sa królami drogi...

Popieram w calej rozciaglosci nienawidze złotów ....

pozdr

Cytat:
2004-03-01 18:09:47, 2Rotor pisze:
Cytat:

Ja właśnie dzisiaj naklnąłem na złotówe skur.. wyjechał mi gównem wprost przed mache i smrodził tym swoim 30letnim zgnitym passatem na gaz... Dodam, że na normalnej ulicy jechał około 45kmh(jak to możliwe, że im te auta jeszcze jeżdżą... takie zamulone...)szlag mnie trafiał... Naszczęście była możliwość wyprzedzenia ufff. Czasami(czytaj zawsze) jazda po mieście to jest ciągły stres...

jeżdząc żółtkiem miałem kontrol przynajmniej raz na dwa tygodnie
pod koniec to nawet już mi po imieniu walili jak tylko wysiedli z radiowozu.
dowód zabierali mi 8 razy w ciągu 1,5 roku
powód był zawsze ten sam - ZA GŁOŚNO!!!!
Raz nawet gonili mnie na sygnale po alejach (w sumie to dwa razy ale raz uciekłem)
Przyczepili się bo ścigałem się w alejkach z jakąś zdechłą bejcą no i moja prędkość przekraczała znacznie 130 kmh
Jedynym pocieszeniem było to że nie dostałem mandatu i wygrałem z tą bejcą i to dwukrotnie
Cóż takie już jest życie posiadaczy maluchów a w szczególności jakichś Swapów itp.

no u mnie "glosnosc" odpada...bo forti zafundowal taki tlumiczek ze chodzi cichutko...skrzynia glosniej pracuje niz silnik
a gliniarze nawet nie slyszeli jak to chodzi...bo przyjechali to stalismy juz...a jak odjezdzali to tez stalismy...jeszcze...

Cytat:
2004-03-03 11:53:52, N_I_T_R_O pisze:
dowód zabierali mi 8 razy w ciągu 1,5 roku
powód był zawsze ten sam - ZA GŁOŚNO!!!!

No a jak wiertarka przejdzie na 10k rpm to wtedy jest niby cicho i panowie niebiescy sie nie czepiają