| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-11 22:53:50 No to zaczynajmy myslec, jako moderator rzekł.
kiedy - to wstepnie ustalono, ze wiosną. gdzie - no to tu jest pole do dyskusji. Ja jestem osobiście za Sulejowem, jako, że znamy to miejsce i oni nas tam znaja. O lotnisku nie wspomne. Mozna tez pomyslec, jak przeprowadzic skuteczniejszy atak na moto-prase (zwlaszcza w swietle ostatnich newskow w MOTORZE). a konkurencje. Mysle, ze te co byly moznaby powtorzyc, dokladajac cos nowego. Przynajmniej proponuje zostawic rzut bebnami - to bylo zajeb..te. Mozemy ew. zmienic zasady. A jak fundusze, hm, nagrodowe? Moze potzrebna bedzie jakas zrzuta prezesie? |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-09-12 11:05:07 Nie ukrywam, ze ucieszylbym sie jakym mogl byc obecny na nastepnym zlocie, bo jak narazie najwieksza przeszkoda oproc niezbyt szczesliwych terminow (zawsze mam jakies poprawki na uczelni albo uroczystosci rodzinne) jest niemala odleglosc. Nie ukrywam, ze wolalbym dojechac na zlot 200, a nie 500 km. Nalezy dodac, ze odleglosc ta trzeba pokonac w dwie strony. Rachunek jest prosty - paliwo kosztuje drogo, a ja chcialbym przyjechac swoim autem, bo co to za zlot be auta Moze kiedys sie doczekam zloty gdzies blizej, a jak narazie rekompensuje sobie zloty spotami lokalnymi, choc nieukrywam chcialbym poznac was klubowicze!!! (Pawła juz mi sie udało poznac |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-12 12:09:05 Położenie Sulejowa jest o tyle korzystne, ze znajduje się w miarę centralnie w Polsce i w miarę niedaleko dwóch dużych ośrodków ŁADno-miejskich (Kraków-Warszawa). Poza tym - jest to już wypróbowane i dobrze oceniane przez Klubowiczów miejsce. Ja bym juz nie kombinował i pozostał przy Sulejowie.
Pan Wygodnicki |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-12 12:11:53 Chyba, ze Ktoś znajdzie Coś w okolicach np. Kutna i ten Ktoś zajmie się organizacją zlotu. I to Coś zostanie zaakceptowane przez ogół |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2003-09-12 12:17:16 A co stoi na przeszkodzie zeby zrobic nastepny zlot na Mazurach?,albo wynajac lotnisko w Toruniu. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-09-12 13:19:10 nic. Trzeba tylko znalezc osrodek ktory nas i auta pomiesci oraz miejsce do pojezdzenia bezpiecznego. Jak na razie to WSZYSTKO mamy w sulejowie.
adasco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-09-12 14:09:53 Franc napisał: "A co stoi na przeszkodzie zeby zrobic nastepny zlot na Mazurach?"
A Mariusznia odpisał: "...poza tym, ze duża liczba klubowiczów jest z południa Polski (w tym bratanki z zagranicy) i może im się nie chciec jechać tak daleko. Najlepsze lokalizacje to takie, przy których średnioważona odległość dojazdu Klubowiczów jest najmniejsza, a miejsce jest atrakcyjne i jest tam plac do zawodów. Mazury przeciętnie tu pasują. Ale na fizycznej przeszkodzie faktycznie nic nie stoi oprócz lenistwa... Po co się męczyć, jak już zostało jedno miejsce wypróbowane, Prezes ma ten ośrodek po drodze i załatwia wszystko perfekcyjnie, itd. Jak zorganizujesz zlot na Mazurach, to ja się chętnie przejadę [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2003-09-12 14:12:55 ] |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-09-12 14:33:16 a czy moglbys Goralu podwiesic ten watek, zeby nie spadal... a moze odwiesic IV zlot...
chyba ze musi o tym Pawel zadecydowac... adasco |
kacper97 (M) SYMPATYCZNY GOŚĆ Suzuki Vitara Warszawa | 2003-09-12 16:20:22 Info o 4 zlocie zdejme ale o 5 jeszcze nie będe podwieszał .....troche zbyt wcześnie na to .... po drodze może być wiele ważniejszych tematów a tak to troche robi się bałagan.
|
pawel_krakow | 2003-09-12 16:54:18 Racja - też mi się wydaje ,że z tego zastanawiania się przez pół roku nic konkretnego nie wyjdzie Ale można zaczęć mysleć o gadżetach.Może zróbmy już jakieś przymiarki dotyczące :kubków, koszulek i naklejek i ewentualnie pasków na szybę. Pozdrówki Paweł P.S. A tematy o zlocie ???niech zostaną obydwa jak ktoś będzie chciał coś napisać na ten temat to będą jak znalazł |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-09-12 18:40:24
Więc w związku z tym co powiedziałem i poparł mnie Adasco ja postanowiłem ruszyć dupę i coś poszukać. No i jeżeli chodzi o potencjalne miejsce to myślę, ze najlepszym by były okolice Koronowa, to jest wszystko w powiecie bydgoskim. Są one znane głównie z Zalewu Koronowskiego, aczkolwiek są też ciekawe miejsca do zwiedzenia, dużo szlaków turystycznych itd. (jak ktoś chce oczywiście). No a z bazą noclegową też nie ma tam problemów. Myślę, że Paweł być może będzie kojarzył w związku ze swoim hobby czyli żeglarstwem. Tak więc podaję link: Koronowo i okolice. Natomiast jeżeli chodzi o niedzielę zlotową to też nie byłoby problemu ze zrobieniem zawodów. Bowiem automobilklub bydgoski dysponuje kartodromem, który może wynająć na ten czas (koszt ok. 200-300 zeta). Wprawdzie na ich stronie nie ma takiej informacji, ale kiedyś dla ciekawości się ich o to pytałem. A ich stronę tylko przy okazji podałem Także Panowie - w tej kwestii co miałem do przekazania to już powiedziałem, moją propozycję wobec tego już znacie. Ale do zlotu jeszcze kupa czasu w związku z tym na razie więcej nic nie będę mówił na temat miejsca, żeby nie być upierdliwym. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-12 21:13:51
no skoro tak uwazacie.... ale tego o Iv nie trzebabylo moze kasowac, wystarczylo odwiesic, a sam by zlecial... no ale jak powiedzialem - Wasza wola. spoko. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-09-12 21:14:05
no skoro tak uwazacie.... a Iv sam sobie zleci... spoko. [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-09-12 21:15:07 ] |