MotoNews.pl

[126] znaleziony 126 "ryjek"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na złomie w skawinie prawdopodobnie znajduje się Fiat 126p "ryjek" czyli prototyp z silnikiem z przodu..

jutro będzie więcej szczegółów (i fotki!!), bo na razie nie wiadomo czy jest to jakaś samoróbka czy oryginalny prototyp..

Cóż za znalezisko! Chłopocki, wiecie co robić ja tylko trzymam kciuki

Ale jazda! A masz jakies inne fotky tego 'ryjka' moze jakiegos linka?

mały opis jest na fiat126.iq.pl > LINK

fotki tego egzemplarza będą jutro..

Musze to zobaczyć! Jezeli to oryginał to trzeba go wykupić ! Skladamy sie?

Składamy się. To niesamowite znalezisko.

u nas w Tychach koło tesco widziałem takie cudo na parkingu w tamtym roku, po prostu cud malina, był w stanie jakby dopiero co z tasmy zjechał, na właściciela czekałem chyba z 20 minut i niesety nie przychodził, a ja musiałem jechac .......
Wciąż licze na drugie spotkanie...

Czy to był ten opisany kiedyś w Auto Dziś i jutro ? czerwony w idealnym stanie ?

Ja kiedys na jakiejs stronie widzialem takiego ryjka. Mial go jakis gosciu ale zrobil z niego choinke naklejki itp. Jak cos mam jego fotki Szkoda ze dostal sie w takie rece Bo naprawde go popsul . Tyl ma od bisa.

Cytat:
2004-04-05 00:25:28, schwepes pisze:
mały opis jest na fiat126.iq.pl > LINK

fotki tego egzemplarza będą jutro..

Tu jest wiecej na ten temat.

alarm odwołany

" Jest to raczej samorobka bo skrzela ma zaspawane i tam szpachla peka ogolnie blaha nie byla w zlym stanie nie zaglaodalem pod spód wiec nie wim co tam sie dziej ,kolor to jak sie nie myle wisnia metalik.skrzynia od bisa.sam swap sinika wyglonda na porzadne wykonianie ale ja sie nie znam wiec moge byc w błedzie.Smochud stoi na zlomie jadąc od Krakowa do Skawiny za swiatłami kolo Delphy po lewej stronie,zaraz za zjazdem z obwodnicyv"

dawajcie jakies foty.....moze te zaspawane skrzela pochodza np.od tego,ze ktos uzyl elementow malcha do naprawy blacharskiej????????????
wisniowy byl ten opisywany kiedys w "Auto Dres i Jutro" bodajze.........moze to ten?????

To moze byc oryginał. Kiedy w auto swieci czytalem o oryginalnym ryjku tyle ze wlasciciel by sie nie rozsypal musial wykonac troche robot blacharskich itp. Pozatym troche go przytuningiowal. Byl wisniowy i mial chyba czarne nakladki na blotniki.

Cytat:
2004-04-05 18:37:11, dooh pisze:
To moze byc oryginał. Kiedy w auto swieci czytalem o oryginalnym ryjku tyle ze wlasciciel by sie nie rozsypal musial wykonac troche robot blacharskich itp. Pozatym troche go przytuningiowal. Byl wisniowy i mial chyba czarne nakladki na blotniki.

Dokladnie o tym samym wczesniej pisalem.

Mówimy o tym egzemplatrzu :
http://www.simon.cstnet.pl/art/unikat.jpg

Jesli ten co pokazuje Dooh to jest ryjek, to jeździ w Olsztnie taki, jakieś 2 miesiące temu widziałem takiego na PKS'ie w Olsztynie.
Chyba, że były jeszcze jakieś podobne wersje do tego, miały większe kufry?

Dokladnie Dooh. Szkoda tego ryjka. Niedosc ze brzydki to go jeszcze wlasciciel tak zeszpecil.

Widzialem tego co w Skawinie stoi i powiem ze nie jest w pieknym stanie :| nie podoba mi sie bleee