Co zrobic ze starym forum ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowe skoro Adam juz wrocil, moze zadecydujemy co zrobic ze starym forum?
Ludzie caly czas tam pisza i moze jedni z powodu buntu(nieuzasadnionego) a drudzy dlatego ze nie wiedza o nowym forum a jescze inni z przyzywczajenia.

Adamie, może zablokujesz forum?
moze zrobimy ankiete?

Moim zdaniem pwinno sie zostawic nasza tworczosc dla potomnych ale zablokowac forum i na nim nie pisac a zamiast napisu espero.of.pl dac duzywmi informacje o nowym forum.

Adamie to zalezy od ciebie ty masz kody i dostep do tego forum.

Pozdrawiam
Lasombra

...w 100% popieram Lasombrę!
Nie likwidować, ale dać adres przekierowywujący na nowe Forum i zablokować możliwość dodawania nowych postów!

Panowie ! Rozumiem, że sprawa jest bardzo ważna, ale dajcie Adamowi trochę czasu. Powrót do "normalnego" świata wymaga odrobinę spokoju. Poza tym, moze zaskoczy nas jakąś propozycją, przemyśleniami itd. Sorry, że wypowiadam się za niego, ale myślę, że nie weźmie mi tego za złe.

hmm a ja bym sie tak nie spieszyl..ja osobiscie tam nie pisze..ale skoro sa ludzie ktorzy z jakichs powodow to robia to czemu arbitralnie im to odbierac..dlaczego my na tym forum mamy decydowac o tym?? tzn nie wiem czy utrzymywanie starego forum jest dla kogos jakims obciazeniem ale jesli nie no to panoawie..zyjmy i dajmy zyc innym..natomiast mozna rzeczywiscie zareklamowac jeszcze nasze forum tam..i po klopocie..to moje zdanie oczywiscie) pozdrawiam

Witam wszystkich po długiej przerwie, staram się czytać forum na bieżąco niestety z pisaniem już gorzej (mało casu kruca bomba..)
Ale co do forum to popieram raczej jedno (wiecie co to transfer na poziomie 1.5KB/s PIRE@#$%$ TEPSA) no ale cóż narazie nie mam wyboru Nowe forum dla wszystkich (NARAZIE) a stare bez mozliwości wpisu z przekierowaniem na obecne zachować dla potomnych

PozdrawiamG

Lasombra :
"Ludzie caly czas tam pisza i moze jedni z powodu buntu(nieuzasadnionego) a drudzy dlatego ze nie wiedza o nowym forum a jescze inni z przyzywczajenia. "

"Nieuzasadnionego" - zabrakło chyba smajleja, co ?

Żyj i daj żyć innym.... Każdy musi uwielbiać nowe forum ? Nie to fora za dwora ? (z klubu ?) Przeszkadza Ci to możesz bojkotować ....

Ech....

Sprawa sama się rozwiąże tylko dajmy jej czas - tyle że linka do nowego forum warto dać na starym i cześć. Po co tyle gadać i to jeszcze w jakim tonie ...

Jacenty czy ty nie przesadzasz ? mi chodziło o to że ludzie, nowi ludzie piszą na starym forum nie znając nowego! i o to głównie!!

A zresztą uważam że przesadzasz i tyle...

Ja jestem za zablokowaniem, a zreszta praktycznie wszyscy przeszli na nowe forum, łacznie z adamem i tomkiem , wiec po co utrzymywac jeszcze stare, zachowac dla potomnych i tyle. to moje zdanie

POPIERAM !!!
Nie likwidować ale zablokować i dać DUŻY link na nowe Forum !!!