| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-01 20:22:09 Panowe skoro Adam juz wrocil, moze zadecydujemy co zrobic ze starym forum?
Ludzie caly czas tam pisza i moze jedni z powodu buntu(nieuzasadnionego) a drudzy dlatego ze nie wiedza o nowym forum a jescze inni z przyzywczajenia. Adamie, może zablokujesz forum? moze zrobimy ankiete? Moim zdaniem pwinno sie zostawic nasza tworczosc dla potomnych ale zablokowac forum i na nim nie pisac a zamiast napisu espero.of.pl dac duzywmi informacje o nowym forum. Adamie to zalezy od ciebie ty masz kody i dostep do tego forum. Pozdrawiam Lasombra |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-11-01 21:07:37 ...w 100% popieram Lasombrę!
Nie likwidować, ale dać adres przekierowywujący na nowe Forum i zablokować możliwość dodawania nowych postów! |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-04 20:57:33 Jacenty czy ty nie przesadzasz ? mi chodziło o to że ludzie, nowi ludzie piszą na starym forum nie znając nowego! i o to głównie!!
A zresztą uważam że przesadzasz i tyle... Ja jestem za zablokowaniem, a zreszta praktycznie wszyscy przeszli na nowe forum, łacznie z adamem i tomkiem , wiec po co utrzymywac jeszcze stare, zachowac dla potomnych i tyle. to moje zdanie |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-11-04 21:43:03 POPIERAM !!!
Nie likwidować ale zablokować i dać DUŻY link na nowe Forum !!! |