[125] deska oo klasyka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie kupilem deske od klasyka - tzn sam licznik z obwodka chromowana - no bo deska jest czescia konstrukcji - jeszcze mi tylko DF'a brakuje wiec mam na oku do kupienia 125 kombi z roku 86 - licznik jest tam taki poziomy plastikowy. Wiem ze jakos cewka jest odwrotnie i wskaznik paliwa wsazuje odwrotnie - czyli jak ni ma wachy to jest 4/4. To mi sie akurat podoba - bo na gaze jak bede smigal - to bedzie ze niby wachy mam 4/4 . a Teraz powaznie. Probowal juz ktos wlozyc tych zegarow chromowanych w miejsce tego plastikowego shitexa ? jak tak to proslibym o siakies rady . . .thx

najlepiej byloby wyciac z jakiegos starego trupa caly element deski i zamontowac to zamiast tej z tworzywa, sam zegar z klasyka da sie zalozyc tylko trzeba ca zrobic taka podkladke, z tym, ze bedzie to wygladalo jak poldupy zza krzaka, wg mnie do nowej deski najlepiej pasuja okragle zegary, a termometr podoba mi sie jedynie w deske klasyka.

co do deski od klasyka to nie ma ktos moze tej chromowanej nakladki do klasyka ladnej? bo moja jest mocno powycierama i jej kolor bardziej przypomina bialy