Co zima potrafi zrobic z samochodem :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamieszam link do mojej stronki..na ktorej wrzucilem kilka fotek mojego fiata..robionych wczoraj milego ogladania

http://mustang65.fm.interia.pl

pozdroowka Mariusz

Jak można przedłużać maske w takiej ładnej furze

Co zima potrafi zrobic z samochodem ?
Same straszne rzeczy
Wczoraj bylem sobie u kolezanki, siedzialem dosc dlugo, poznym wieczorkiem przychodze do autka, otwieram drzwi (bez problemu), wsiadam, przed odpaleniem chcialem wrzucic na luz i co ? lipa, nie dam rady. Ok autko odpalilem trzymajac noge na sprzegle, ciagle ruszajac lewarkiem. W koncu puscilo. No to ja uradowany ze wroce autkiem do domku, ruszam. Po chwili orientuje sie ze nie dam rady skrecic kierownica, no szlak mnie trafia. Wisiadlem z auta, wzielem mitotelke, polozylem sie na sniegu i zaczelem stukac po drazkach. Zajelo mi to ok 10 minut. Wkoncu wsiadlem i pojechalem do domku.

Jeeeeejku niech ta glupia zima sie juz skonczy

mnie też ta zima juz dobija,York zresztą wiesz o co chodzi

hehe wiem wiem
widac ze chyba wiekszosc z nas juz ma dosc tej zimy. Nie powiem fajnie jest sie troche poslizgac, ale co za duzo to nie zdrowo.

Zima PRECZ

Ja też straciłem nadzieje ze wiosna kiedyś nadejdzie , mój kaszel zmienił kolor z zielonego na biały przez tą sól a umyć nie ma jak bo znowu wszystko pozamarza . ale jak tylko puści mróz to trzeba bedzie zrobić kręcioł na zajezdni bo na tym lodzie to nie ma najmniejszego sensu.

Ja 21 marca o 6 rano pojade z marzanna nad wisle zeby jak najszybciej pozegnac ta okropna zime!!!
Hehehe..paszla se w cholere

pozdroowka Mariusz

taaa ja dziekuje bardzo za zime. jak spojrzalem na moje wahacze ostatnio albo na te wszystkie kwiatki co mi wychodza pod uszczelkami od szyb albo pod listwami na drzwiach czy nawet na progach to myslalem ze bede potrzebowal terapii psychologa zeby dojsc do siebie

Cóż wpełni zgadzam się z opinią przedmówców. Tym bardziej, że nigdy nie lubiłem zimy, ponieważ wynikają z niej same problemy. Przydałoby się przeprogramować ten komputer odpowiedzialny za pogodę w naszym kraju. Klimat Śródziemnomorski byłby w tym przypadku chyba najbardziej optymalny tym bardziej, że nasze auta są właśnie do niego dostosowane (w końcu projekt Włoski).

Pozdrawiam

Najgorsze jest to..ze przez zime wychodza dziury w drogach..i to jest kaplica dla zawieszenia..a sluzby odpowiedzialne za naprawde drog..raczej nie pala sie do tego...a my biedni kierowcy niszczymy zawieszenie..i wydajemy pieniadze na amortyzatory i inne rzeczy..pozdroowka Mariusz

zima ma jeden plus jest slisko=jest fajnie (co prawda dzwona zaliczylem) ale juz mam jej dosc. zaleje za 50zl i po 150-200 kilometrach znowu musze zatanksic

E tam narzekacie.....
Ja jedyne co musze zrobic to zmienic płyte pod autem - tez fiatem ...... Ale punto bo malec stoi .......
Wole snieg od asfaltu .....

Najwiekszym minusem zimy jest to ze
1. sol niszczy powloki chromowane na klamkach, zderzakach itp.
2. jest zimno
3. zamarzaja zamki
4. jak nawali sniegu to nie ma gdzie zaparkowac

Fakt ze w zime mozna sie fajnie pozlizgac, ale bez przesady juz wole w lecie pojezdzic sobie po drogach zwirowych i tam podriftowac

dla mnie zima to jedyna szansa zeby walczyc w kreciolkach z mocniejszymi autami. poza tym lubie snieg zarowno na drodze jak i w gorach;).
trzeba sie cieplej ubierac, zamki&klamki nasmarowac i zima nie bedzie straszna. no poza dziurami na drodze oczywiscie, ale na ten temat to szkoda sie wogole wypowiadac...