ANKIETA! OGÓLNO POLSKIEGO ZLOTU!! KTO BĘDZIE NA 100%

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę o wpisanie się !!
W celu ustalenia ilu nas będzie? i czy się to opłaca?
Bo ja będe na 100%

Najpierw lepiej ustalić w końcu dokładny termin i miejsce.

Ja na 90% będę .

Ja bede na 100%

90%

Potrzebne pewne miejsce i termin

Cytat:
2004-02-25 14:32:57, Krzysiek-Diackon pisze:

Potrzebne pewne miejsce i termin

jasne ze tak, najpierw ustalmy termin i kazdy sie wypowie bo maj ma kilka weekendow i dni wolnych wiec napewno ciezko teraz dac odpowiedz

NAJPIERW TERMIN

Ps ja tez na 90%

99,99% tylko termin

Ja na 90 % i to ze swoją drugą połową

No ja tez raczej wpadne ze swoja dziewczyna . Tylko to zalezy od terminu bo studiujemy na 2 roznych uczelniach i w niektore weekendy mamy zjazdy takze trudno to okreslic

90%

100% tylko trzeba coś ustalić.
Z powodu braku chętnych - zgłaszam się na ochotnika, ale sam z powodu braku czasu sobie nie poradze, kto mnie wspomoże?

No to ja zaproponuję termin.
Moim zdaniem najlepsza była by data 15-16 maja (ewentualnie weekend poprzedzający lub następny).
A dlaczego? Ano dlatego, że na "długi" weekend część osób będzie pewnie chciała pojechać gdzieś z rodzinką i mieli by dylemat - narazić się żonie (brrr , masakra) czy klubowiczom .
A pod koniec maja większość klubowych studentów będzie już przebierała uszami i myślała o nadchodzącej sesji, a nie o zlotach.
Co wy o tym sądzicie?

co prawda 17 maja bede miał kolosa z wydymałki....ale co tam, termin może być.
Ja jednak proponuja ankiete - długi weekend czy 15-16
Zolti do roboty

ja niewiem czy bede mial kolosa czy nie ale nawet jak bede mial w tym terminie to i tak na niego niepujde jade do Borek termin mi tez odpowiada

dobry termin i jestem na 100%
narazić się żonie .. brrrrr - wolałbym nie. I tak jak wychodzę grzebać w esperaku to twierdzi że idę do kochanki

Pozdrawiam wszystkich

chciałem zaznaczyć swoją obecność na forum, bo ostatnio tylko czytam i nic nie piszę... wybrałem więc taki wątek
Jeśli nie będę akurat w pracy, nie bedzie to za daleko, to na jeden dzień się pokażę

Będe na 100% jak skończe wszystkie zaplanowane przeróbki.
Tylko jaki termin??????
Konrad