MotoNews.pl

Fotele InterGroclin we Fiacie 125P Pomocy:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka Sorki mam do was mała sprawe mam Fotele InterGroclin od Poloneza i chciałbym je ulokować ale w duzym Fiacie. Jak wiadomo przód to nie ma problemu mm ale tył ...scoś słyszałem i obiło mi isę o uszy że da się to zrobić małym nakładem sił i nie jest to nawet tródne...a ja mam ptytanie czy ktosz was sięoriętuje co tu trzeba zrobic moze macie jakieś rysunki czy coś takiego ....albo umiecie powiedizeic coś ...z Góry wielkie dzięki i Pozdrawiam.

Ps: Czekam na odpowiedzi ważne to dla mnie Dzięki

Kolega kiedyś miął taką kanape u siebie w fiacie więc jak go będe widział to sie spytam.
A ja mam pytanie do Ciebie gdzie i zaile kupiłeś te fotele bo sie zaje... w nich jezdzi kiedys takie miałem przez jakis czas ale tylko przednie a potem włożyłem plusowski to początkowo na zakrętach znajdowałem sie prawie na fotelu obok
Pozdro

Niom niestety będe Cie musiał zmartwić bo nie kupowałem foteli. Poprostu leżały na strychu nom i wkońcu przyszedł czas żeby je założyć. A to prawda że te fotele znaleść to trzeba sie troche nabiegać.
A za te informacje jak to włożyć to do Dużego będe naprawde bardzo wdzięczny.Pozdrawiam i Czekam na jakieś Newsy.....a przy okazji zapytam się znajomego czy nie mógł by jakoś załatwić takich foteli.

a ile takie foteliki byly by warte? komplet przod + tyl z tym ze nie mam szyn do przednich foteli - tych od poldka moze bym opchnal i zalozyl w koncu te kubelki?

a może ktoś pokazać jak wyglądaja takie fotele?

Wlasnie przed chwilą dowioiedziałem sie ze ten kolega co miał te fotele sprzedaje swojego fiata a nowemu nabywcy nie zależy na fotelach wiec mi je opchnął za 100 zł tylko szkoda że sam przód ale kanape wole i tak seryjną na spręzynach jest poprostu kozioł do... . Te fotele są zajefajne w poruwnaniu z seryjnymi, bardzo dobrze trzymaja na zakretach a do tego sa strasznie wygodne nie to co calkowite kubły. Takie Fotele z tego co wiem są dwa rodzaje zwykłe i pompowane że można sobie regulować powietrzem głębokość i wcale nie są dużo droższe od zwykłych podobno. Zdjęć niestety nie mam i nie mam czy zrobićale poszukam na necie może coś znajde.
A propo kanapy to wchodzi identycznie jak polonezowska dokładnie mi nie powiedział bo nie miał czasu ale podobno trzeba nawet coś wiercić zeby ją wpasować jakies mocowanie czy cuś. wez wyjmij starą i przyłóz nową wtedy zobaczysz a to nie długo wyjąć seryjną przynajmniej u mnie bo nie jest przyczepiona
pozdro

To Ci się przyfarciło heh...nieźle ....nom ale nie wiem gośćiu co to bierze to chyba ma nie pokoleij w głowie heh jak może komuś nie zależeć na takich fotelach .......poprostu bajka są w ługą trase są naprawde super.......tylko gorzej na wybojach .......mm słuchajcie sorka że tak nom nie w tym dziale ale nie będe tworzył może macie maske to Dużego.... Sorki że o tyle rzeczy pytam ale właśnie robie max odrestaurowanie i wszystko zmieniam i znając życie to będe miał do was jeszcze pare pytań...............mmm to jak ma ktoś może tą maske

ten coto bierze nawet nie jechał jeszcze w tych fotelach a zreszta mu zalezy tylko rzeby dojechać z pkt A do pkt B i nic wiecej.
beckhamang widze że jestes z wawy to weż podjedz sobie na zaplecze FSO na jaggielońskiej pierwsza brama od auchan i pytaj ochroniarza o ZOMIS to Cie poprowadzi a tam prawie napewno znajdziesz maske być może i nową za grosze!!!
Co do zdjęć to foteli to mcie:
http://www.fsoautoklub.pl/?action=tech_intergroclin
Pozdro

ja wkladalem ale zwykle z poldka z 91r
jest szerokosc wieksza o jakies 2 mm
trzeba zamocowac 1 szyne ta przy recznym ale nie dokrecac
a potem 2 troszke docisnac do srodka i skrecic i bedzie ok.

może ktoś chce sprzedać iner grocliny potrzebuję przód

Naprawde Wielkie Dzięki Twarog ....wybiore sie tam jak najszybciej mam nadzieje że dostane tam coś naprawde wyglądającego godnie.......nom jeszcze mam nadzieje że mozę drzwi dostane prawe tylne bo już reszte kupiłem .......Ale naprawde wielkie dzięki jeszcze raz

PG dzięki nom wiem że przód to żaden problem bo już mam włożone od Poldka tylko wiesz kanapa z tyłu :/ tam poprostu sie zastanawiam co z tym fantem zrobić jak to włożyć żeby to jakos wygladało. Ale Dzięki

Tylna kanapa też bez problemu sie mieśco tylko musisz cos tam wywiercic jakies mocowanie chyba i nadkola czyms obłożyć bo będą na wierzchu z tą kanapą a fiat ma zakryte wiec bedzie goła blacha.
PS. Nie ma za co polecam sie na przyszłość. Przejżyj sobie jesce post Skarby FSO tam jest sporo o ZOMISIE i podałem tam numer telefonu
Pozdro