Nowe auta na miescie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czołem klubowicze widzieliście nowe fury na mieście?Chodzi mi o calibrę biała perła , polówka srebrna co wy na to jest jeszcze honda civic zielona, corsa zielona i czerwony civic z płomieniami co wy na te auta dają radę??

widzialem honde )) daje rade .. zreszta dla mnie hondy wszystkie daja rade .. zielona corse czesto mijam .. polowke tez widzialem .. chyba tylko tej cali nie widzialem

rozumiem ze jakis team tworzycie ? PPP spox )
i tak trzymac !!
!mam nadzieje ze na wiosne wiecej sie fajnych furek na naszych dorgach pojawi ... fele letnie .. i pelny bajer

pozdrw

Widziałem dzisiaj prosiaka Cayenne.

Hubii, ale która Honda daje radę? Ta czerwona z płomieniami na estakadzie Gądów ledwie mi odeszła, chociaz to było gdzieś w październiku.

A Prosiaczki jeżdża dwa po WRoCku, Jeden D2SAFARI, a drugi na zwykłych DW coś tam

a w Olesnicy chyba wylęg aut...
z 3 GOlfy nowe po przweróbkach....
trzy Corrada...
pare Kadettów...i BMW 3 swieżych...
trzeba bedzie zagadąc albo wysłac arta do Olęścickiej

hmm ta z ogniami widzialem ...
dla mnie kazda honda daje rade nawet taka nie jezdzaca )

no w Oleśnicy trochę nowych autek się pojawiło żółty kadet I to mojego sąsiada, pojawiły się dwa nowe kaszlaki jaskrawo zielony a drugi żółciutki kolorki takie że z daleka je widać jak świecą. A widziałem Eclipse eXtreme car audio tego co był w GT

Cytat:
2004-03-01 16:08:49, Michul pisze:
Czołem klubowicze widzieliście nowe fury na mieście?Chodzi mi o calibrę biała perła , polówka srebrna co wy na to jest jeszcze honda civic zielona, corsa zielona i czerwony civic z płomieniami co wy na te auta dają radę??

NX team czy jakos tak zadna nowosc