| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Janusz-Mendrala ŁADZIARZ Lada 2107 & XM3.0V6 Kraków | 2004-03-23 09:25:26 i tym sposobem VAZ dolaczyl do czolowki swiatowej:
http://hg8psz.admin.u-szeged.hu/%7Eha8fn/salon4/html/index.html Link do zdjec z salonu w Genewie znalazlem u "bratankow". Napis Antel na pokrywie to nazwa znanego biura projektujacego dla przemyslu zbrojeniowego. Jasiu |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-03-23 10:45:26 Oby im się udało wprowadzić do produkcji auto z takim zasilaniem!
Sądzę , że to jednak tylko demonstrator technologii, który nie ma szans na rozpowszechnienie. Szkoda...bo chętnie przesiadłbym się na coś takiego. . |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2004-03-23 22:31:58 Tytułem uzupełnienia chciałem powiedzieć, że poniższe zdjęcie to właśnie pierwszy pomysł firmy Antel z ogniwami (na bazie 2131):
. Premiera miała miejsce w Moskwie '01.
A to jest drugi prototyp Antela (na bazie 2111): . Jego premiera z kolei miała miejsce w Moskwie '03.
Także to są fotki nadwozia, ale zapewne samo nadwozie to akurat niewiele mówi, bo jest prawie jednakowe jak bazowy model. Oczywiście ważne jest to, co jest pod maską, a to akurat podał Jasiu. Także Jasiu samą taką informacją mnie nie zaskoczyłeś, ale na pewno będę Ci dźwięczny za to, że znalazłeś zdjęcie silnika. Też będę mógł to ściągnąć i wrzucić na stronkę swoją, bo jakby tego zdjęcia nie było, to bym musiał tylko dać zdjęcia nadwozia, które jak mówiłem prawie niczym się nie różni od modelu bazowego. Pozdrawiam Miłosz |