Fiat 132 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NOWY wita wszystkich fiatowców!

sprawa jest taka - mam "na oku" pewnego Fiata 132 "2000", autko strasznie mi sie spodobało.
i pytanie w związku z tym: jakie są orientacyjne ceny tych samochodów? wiem że jest ich bardzo mało, ale Wy pewnie wiecie wszystko
prosze o wszelkie info, nie tylko na temat cen...
wiem że w śród Was są posiadacze tych aut, wiec gdyby mogli sie wypowiedziec za ile nabyli swoje pojazdy i w jakim stanie były to będe baaaardzo wdzięczny.
z góry dziękuje!

nowy na forum - przemek

Taki ,,Dawca" to koszt około 500zł ale jeżdzący z dobrą blacharką i zadbanym silnikiem i lakierem z instalacją LPG potrafi kosztować około 3000zł (żadko kiedy spotkasz taki w polsce)

Jak jest to coś w miare przyzwoitego to powinno kosztować około 2000zł nie wiecej

Witaj
Nie ma określonej ceny za stare modele samochodów . Według przelicznika w większości są bezcenne. Wszystko zależy od stanu samochodu chociaż i on nie jest odpowiednim wyznacznikiem . Ja np. miałem kupić fiata blacharsko idealnego z gazem, centralnym itp. za 500zł ( niestety nie doszło do transakcji ponieważ pośrednik nie ma czasu ), a na giełdzie spotyka się paści po 1500zł bez gazu i są na to klienci.

Myśle natomiast że taki idealny fiacik 132 w ok. 3tys. będzie mógł kosztować. A dawcę cześci to nawet za 400zł kupisz.

Napisz na priv. do Qattro on miał nie jednego takiego faicika i bedzie sie dobrze orietował, w tej chwili tez ma 2.0, w super stanie wiec czegos wieces sie dowiesz, ja niestety nic nie powiem bo do czynienia z tym samochodem miałem tylko raz, jak jechałem na prawym fotelu wlasnie z Qattro W kazdym razie co moge powiedziec to samochod marzenie, za 3 tys nic lepszego nie kupi, no chyba ze beemwu dezyla o tym wspaniałym symbolu 316 i dumnym napisem M-power Ale wtedy bedziesz musiał wydac jeszcze z 200zł na dres