Kto coś wie na temat nowego toru rajdowego ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
j.w.
Wiem tylko tyle:

-tor jest w Kiezmarku lub jego pobliżu
-i najważniejsze: Tor jest ogólnodostępny....

a wiecej maja o nim podać jutro (30.03) w programie motoryzacyjnym na Regionalnej TV3 o godz. 22:00

mieszkamy w polsce, i cudów nie ma! zapomnij jakoby cos takiego moglo byc ogolno doestepne.

Cytat:
2004-03-29 16:48:22, wagner pisze:
mieszkamy w polsce, i cudów nie ma! zapomnij jakoby cos takiego moglo byc ogolno doestepne.

heh jakto "cudów nie ma" - a chociażby ten cud: zarazbiasz 500zl a na życie wydajesz 1000 -wiec może jednak... trza byc optymista..

Cytat:
2004-03-29 14:51:01, Nomad pisze:
-tor jest w Kiezmarku lub jego pobliżu

Koniecznie trzeba wtedy sie tam wybrac
ale też sądze że "za darmo" to mit, pamiętasz ile kosztuje godzina wynajęcia placu z matami poślizgowymi przy "Renku" - 400 zł

kezmark to jest na słowacji chyba

w mojej okolicy jest "tor" byłe lotnisko wojskowe z którego nigdy żaden samolot nie wystartował i są tam zrobione maty poślizgowe a wstęp jest za friko

Cytat:
2004-03-29 17:54:57, Bodzioo pisze:
w mojej okolicy jest "tor" byłe lotnisko wojskowe z którego nigdy żaden samolot nie wystartował i są tam zrobione maty poślizgowe a wstęp jest za friko

Które lotnisko masz na myśli?? Dęblin czy to przy drodze na Kock??
hmmm hyba juz wiem co bede robil w wakacje w lubelskim

spoko że ktoś zna moją okolice do dęblina trudno się dostać bo boją się żeby im zabardzo nawierzchni nie zabrudzić a mi chodziło o "tor nowodwór" ten przy drodze na kock. fajna sprawa i nawierzchnia niezła. rekord prędkości na tym "torze" to 305 km/h na hondzie 1100xx tyle wyciągną koleś (amerykanin) za pierwszym razem jak był tam ale hamował już na trawie bo pas mu się skończył, prawie rozwalił się na ogrodzeniu w tamtym roku kolega poldkiem z 2.0 pod machą tam sobie pocinał i przy 120 km/h zaciąngął ręczny i miał niezłe wrażenia
na tym lotnisku można by jakiś zlot zrobić, jak porsche mogą tam mieć to czemu nie FSO?? zapraszam w moje okolice

[ wiadomość edytowana przez: Bodzioo dnia 2004-03-29 18:14:07 ]

Cytat:
2004-03-29 18:07:21, Bodzioo pisze:
spoko że ktoś zna moją okolice
...............
na tym lotnisku można by jakiś zlot zrobić, jak porsche mogą tam mieć to czemu nie FSO?? zapraszam w moje okolice

hehe Ja urodzony w Puławach ,
najbliższe moje wizyty w lubelskim:

1. ~10.04 -na święta
2. całe wakacje...

Skoro już na jednym spocie lubelskim byłem w zeszłym roku to czemu nie miałbym być znowu a co do spotu na tym lotnisku jestem oboma lapkami ZA .

"toż to nasi"
hehe spoko Gdańsk po nickiem mnie zmylił nigdy jeszcze nie było spotu FSO na tym lotnisku??

Nomad najpierw zrob prawko, bo Cie nie wpuszcza na te maty

Cytat:
2004-03-29 20:10:40, Skora pisze:
Nomad najpierw zrob prawko, bo Cie nie wpuszcza na te maty

Heh... Adaś przecież wiesz że to mi akurat najmniej przeszkadza... gorzej że 206'ka wciąż w warsztacie i nie mam se czym po mieście pojeździć...

Nic to,trzeba jutro oglądać regionalną i bedziemy wiedzieć

A co tam slychac w Szczurowej? Bylem tam kiedys kilka razy, fajny tor mieli, 80% to szuter. Mozna bylo wynajac na godziny, tylko nie wiem jak teraz jest.

no i ogladal ktos ta regionalna? wiadomo cos?

Cytat:
2004-03-30 10:05:37, wagner pisze:
no i ogladal ktos ta regionalna? wiadomo cos?

Zegarek masz popsuty?
Jeszcze 22 nie mineła

No i po programie....

Tor w pełni szutrowy... ogólnodostępny (trzeba się najpierw umówić) ma spore zaplecze (łącznie z warsztatem)... długość toru ok 1500m, trenują tam olsztyńscy rajdowcy...
Znajduje się w Kiezmarku zaraz za mostem... na terenie bodajże hydromechaniki czy hydrobudowy....

Warto by było się tam wybrać i dowiedzieć dokładniej... no i ew. pomyśleć o urządzeniu tam klubowego spotu

szkoda że to tylko podają w Gdańskiej Regionalnej, ja również bym sobie zobaczył ehhh .....
może ktoś nagra i zamieści w necie

Dobry pomysł, nie da się ukryć .
A jeśli by ktoś jechał oglądać ten obiekt to koniecznie cyfraka ze sobą i opstrykać go dokładnie! .

Cytat:
2004-03-30 22:13:02, Nomad pisze:
Warto by było się tam wybrać i dowiedzieć dokładniej... no i ew. pomyśleć o urządzeniu tam klubowego spotu

Czuje "pismo nosem" że majowy 3miejski spot odbędziemy tam