(125p) Bicie rekordu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czassopismo popularno - naukowe "focus" co jakis czas wypuszcza egzemplarz pod tytulem "focus extra" zawierający rózne ciekawostki.Aktualny numer focusa extra jest poswiecony tylko samochodom.Na jednej ze stron jest dosc ciekawie opisany przebieg bicia rekordu przez polskiego fiata na podwrocławskiej autostradzie - warto przeczytac.Niestety nie mam skanera aby zeskanowac artykuł...

może ktoś wrzuci ?

Ciekawe. Trzeba będzie zakupić.

Poczytac w gazecie tez jest milo ale ja osobiscie wole film a temat bicia tegoz rekordu.

Kilka dni temu dostalem CD z prawie 45 min filmem pod tytulem "Ballada o Fiacie i 7 wspanialych".

Nie da sie ukryc,ze robi wrazenie

poważnei masz takeigo długasnego filma
? ???
A czy mógłbys go gdzies umiescic abym mogł sobe isciagnąć ? moze gdybys zrobił go pod Windows media player byłby mniejszy .. , a moze go wypalisz na kilku płytkach i sprzedaz ? za jakas przystepna cene ( np. za nosnik i znaczek)

Powaznie mam taki film.

Ma dokladnie 44 min i cos 35 sek

Z umieszczeniem bedzie problem, bo film ma podnad 400 MB, bo jest bez kompresji.

A o sprzedazy nie myslalem.
To w zasadzie nie do konca legalne!

legalne nielegalne , ale film musi byc cool , i bardzo chciałbym go obejrzec , inni pewnie tez . postaraj siejakos go pomniejszyc , podzielic na czesci , czy po prostu sprzedac , byłbym wdzięczny

Zobacze co da sie zrobic w tej sprawie

Moze sie uda jakos ten film przejechac jakism kodekiem i w tedy jego rozmiar drastycznie spadnie.

Film naprawde jest odlotowy

Na wstepie narada "wojenna" a chwile pozniej....sie zaczyna!

No ale powiedz cos wiecej na temat tego bicia rekordu..pozdroowka

Mustang to film o biciu rekodru na 25 tys. km, 25 tys mik i na 50 tys km Polskim Fiatem 125.

Co tu wiecej mowic!

Jest miejsce na serwerze.. wiec skompresujcie ten film trochę, albo wypal płytkę i my to zrobimy....
Czekam na odpowiedź

Cytat:
2004-05-04 09:04:35, satiz pisze:
Poczytac w gazecie tez jest milo ale ja osobiscie wole film a temat bicia tegoz rekordu.

Kilka dni temu dostalem CD z prawie 45 min filmem pod tytulem "Ballada o Fiacie i 7 wspanialych".

Nie da sie ukryc,ze robi wrazenie

A kiedyś tego szukałem .... i nikt nie miał...
Z miłą chęcią bym sobie obejrzał ....
Pozdro..

Boże bardzo chętnie bym obejrzał ten film...

Spokojna glowa Panowie, razem z Prezesem dolozymy wszelkich staran,zeby film byl dostepny w sensownym rozmiarze.
Trzeba najpierw umiesic na serwerze a potem, troszke go obrobic,zeby mialo rece i nogi !

Cierpliwosci!

Byłoby miło wyciąć z niego opcję zawieszania odtwarzacza (uszkodzone klatki).

Krzemowy to wina moich kodekow...u brata na kompie chodzi bez zajakniecia

No wiesz A mi nie pokazałeś

Własnie oglądnałem jeden film, z tvp3 z fragmentami z ballady o dużym fiacie, dokładny tytuł "Rekordy Polskiego Fiata"

Rozumiem że ten od Ciebie satiz to własnie "Ballada o dużym fiacie i 7 wspaniałych"

Najlepszy był motyw jak mówili o awarii DFa ( pękniety tłok i źle dobrane świece ), w którym operator kamery opowiada, że ten materiał nie mógł się ukazać. Ciekaw jestem dlaczego hihih..

Moj film to dokladnie ten na podtsaiw ktorego byl robiony ten program z ta roznica,ze moj jest KOLOROWY w 100 % a z tego co pamietam tamte urywki w programe byly B&W.

Jest rowniez wspomniane o wymianie tloka ale nie powiedzieli z jakiej przyczyny (czyzby cenzura)

Film lezy jak na razie u mnie na serwerze bo na serwer Konia za nic w swiecie nie chce isc....chyba mu doemna nie pasuje

Ale....zapewne uda sie cos wymyslec

Tak..są tam urywki że mechanicy grzebią coś w silniku. W rękach mają świece i ten pękniety tłok i nagle zmiana widoku kamery tekst "odpalamy" zamykają maskę i fiat znów na drodze