Nie udana kradzież...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, dzisiaj w nocy chcieli mi podpieprzyć poldka z pod domu. To już czwarta nie udana próba - naszczęście Tym razem już na spokojnie, wiedziałem że i tak złodziejowi nie odpali - bo nie wie co gdzie i jak. Ostatnio leciłam na dół z rurą od odkurzacza - a dzisiaj jakoś spokojnie - tylko z kolegą ... szkoda że uciekł...

No to Twój poldek to obiekt zainteresowań panów spod ziemnej gwiazdy. Ciekawe czemu się go tak doczepili

jest zadbany - zero rdzy jak na swoje siedem latek - a części drogie... wczoraj byłem na giełdzie, chciałem kupić kpl lam tylnych do Atuka =250 zł !!!!

Cytat:
2004-03-15 13:55:54, Gradku pisze:
jest zadbany - zero rdzy jak na swoje siedem latek - a części drogie... wczoraj byłem na giełdzie, chciałem kupić kpl lam tylnych do Atuka =250 zł !!!!

No to do poldka i tak tanie!! Popatrz na ceny innych aut

mówisz że części są tanie ?! na ostatnim przeglądzie musiałem wymienić półośkę - poszło na ten szczytny cel prawie 1000 złotych, a modół 1500 zł... chyba że kupisz używane od "ludzi z pod ciemnej gwiazdy" - no to wtedy będziesz miał napewno taniej...

Cytat:
2004-03-15 14:37:52, Gradku pisze:
mówisz że części są tanie ?! na ostatnim przeglądzie musiałem wymienić półośkę - poszło na ten szczytny cel prawie 1000 złotych, a modół 1500 zł... chyba że kupisz używane od "ludzi z pod ciemnej gwiazdy" - no to wtedy będziesz miał napewno taniej...

Modol 1500 zl Chyba z cewkami! A u nas w opolu jest firma ktora zrobi dla Ciebie modol nowka w wersji sport za 250 + koszty przesylki!! Trzeba bylo wczesniej tu wpasc

tak dokładnie cały z cewkami ze wszystkim 1500 złotych, ale wtedy nie myślałem o jakimś większym przerabianiu tylko o nowym normalnym module...

Cytat:
2004-03-15 14:43:07, Gradku pisze:
tak dokładnie cały z cewkami ze wszystkim 1500 złotych, ale wtedy nie myślałem o jakimś większym przerabianiu tylko o nowym normalnym module...

wejdz na www.ape.com.pl tam masz wszystko. No i ceny w porownaniu do tego co mowisz konkurencyjne.

THX Ali-En

Ali oni do Abimexów tez robią wersję Sport ?

Cytat:
2004-03-15 15:47:17, trombocyt pisze:

jak ja chcialem wymienic u siebie modul z cewkami 1960pln

Hahaha ja mam gaznik i sie modulami nie martwie
Przynajmniej narazie

Cytat:
2004-03-15 22:31:12, Kmieciu pisze:
Hahaha ja mam gaznik i sie modulami nie martwie
Przynajmniej narazie

W gaznikowcu tez masz modol zaplonowy

i zielony kabelek z USTERKI

ha ten zielony kabelek z usterki to juz trzy razy wymienialem

Cytat:
2004-03-15 18:55:22, Ali-En pisze:
Cytat:
2004-03-15 15:47:17, trombocyt pisze:

Ali czemu albo piszesz na ultrafiolet albo już nic nie widze

[ wiadomość edytowana przez: trombocyt dnia 2004-03-16 22:58:29 ]

niee to nowa metoda jest w to puste pole każdy wstawia co mu sie podoba.. i w ten sposób Ali- En nigdy nikomu nie podpadnie

Qrde no rzeczywiscie!! Juz 2 raz tak mam. Ale to bylo wtedy jak forum jeszcze bylo w okresie przejsciowym. Chodzilo mi tam o to (chyba) ze robia do abimexa na zamowienie.