[O/T] zakupow ciag dalszy... , kola [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przygotowania do swap'a ida pelna para (niestety kasa z portfela tez) i zakupilem felasie do nowego wcielenia mojego bobka do nowej budy/silnika i calej reszty felasie 13x6" do tego dojda oponki 175/50 R13 (najprawdopodobniej Potenzy) a to wszystko na poszerzeniach od Qby prezentuje to sie mniej wiecej tak:

jak post nie pasuje, prosze przykleic do innego na temat felg/opon.

pozdrawiam
ZoLtaR

sliczne felgi naprawde...jak mają isc do poszerzen to bedzie naprawde ladnie

Zoltar ty nie masz na co kasy wydawac widze

Fele miodne i nic wiecej nie da sie dodac.... uwtierdzasz mnie w przekonaniu ze twoje auto bedzie naj naj naj - drozsze / szybsze / lepiej wykonczone itp

Fajny subwooferek
O reszcie moge tylko

no fela sliczna - ile juz wydales kasy na niego? i ile planujesz wydac?

Nio wszystko ładnie już niemoge sie doczekać fotek twojego bolida. Więcej takich ludzi- pewnie by sie znalazło tylko problemem jest kasa

Cytat:
2004-03-12 22:59:00, stasiu pisze:
(...) ile juz wydales kasy na niego? (...)

Moge podać tylko rząd wielkości - za tyle już bym miał kapitalke DOHC razem z częściami .
Przy tych wszystkich 1.1 w Malcach trzeba będzie nieźle podkręcić 2.0 żeby mógł chociaż dotrzymać im kroku . Mam nadzieje że mój będzie dawał rade .

Świetne !

PS: Zamierzasz do pokoju poznościc całe auto w częściach ??

Cytat:
Zoltar ty nie masz na co kasy wydawac widze

Fele miodne i nic wiecej nie da sie dodac.... uwtierdzasz mnie w przekonaniu ze twoje auto bedzie naj naj naj - drozsze / szybsze / lepiej wykonczone itp

Hm, coz jak brac sie za modowanie fur to na full profi albo robic wszystko albo nic, to moja dewiza a jak juz robic to na firmowych/sprawdzonych i markowych gratach. Co do Twojego przekonania odnosnie mojego boba mam nadzieje ze sie sprawdza. Fakt faktem wszystko trwa (kasa) ale powoli zbliza sie juz do konca. W kwietniu fura wyjezdza na ulice

Cytat:
no fela sliczna - ile juz wydales kasy na niego? i ile planujesz wydac?

Fela sliczna - fakt , tez mi sie podoba Ile narazie na niego wydalem? po 4 dychach juz przestalem liczyc. Ile planuje wydac? Jak stwierdze ze juz koniec zamkne portfel

Cytat:
Moge podać tylko rząd wielkości - za tyle już bym miał kapitalke DOHC razem z częściami .
Przy tych wszystkich 1.1 w Malcach trzeba będzie nieźle podkręcić 2.0 żeby mógł chociaż dotrzymać im kroku . Mam nadzieje że mój będzie dawał rade .

Race, nie przesadzaj az tyle nie kosztowaly Robie full profi i tyle, jak 1.1 nie bedzie dawalo rady wstawi sie cos mocniejszego Co do Twojego DOHC'a jak zrobisz go tak jak mi pisales napewno bedzie konkurencyjny wobec reszty wiec nie boj nic, bedzie git

Cytat:
Świetne !

PS: Zamierzasz do pokoju poznościc całe auto w częściach ??

Dzieki, tez sie ciesze ze Ci sie podobaja. Uwielbiam szprychowe felgi. Co do reszty czesci jest problem: mieszkam w 4-pietrowcu (3 pietro) i kurna jest problem zeby bude w klatce zmiescic i wniesc do gory moze balkonem ? pomozcie

dzieki za wszystkie odpowiedzi
pewnie sie jeszcze pare komentarzy pojawi. Z przyjemnoscia odpisze

pozdrowka
ZoLtaR

Cytat:
2004-03-13 00:00:26, ZoLt4R pisze:
(...) Co do reszty czesci jest problem: mieszkam w 4-pietrowcu (3 pietro) i kurna jest problem zeby bude w klatce zmiescic i wniesc do gory moze balkonem ? (...)

Jasne że balkonem! do środka nie ma co jej pchać ale można zostawić na balkonie. To nic że będzie troche wystawać, ważne żebyś ją miał jak spawać (sam nie czuje kiedy rymuje ). Z 3 pietra raczej nikt jej nie ukradnie, no chyba że w częściach ale jak nie masz dzwiękoszczelnych okien klasy "profi" to kątówka powinna Cie obudzić

witam.
Ja mam pytanie ile kosztowały takie felgi ? Ze zdjęć wyglądają jak nówki albo po kompletnej regeneracji.
dziękuje pozdrawiam

Szok.
Masakra ZoLt4R SZACUKEN dla tego co robisz.

Felgi sa wypasem!! Wiem bo mam takie same tylko 5.5 a nie 6. Piekny klasyczny styl i bardzo wytrzymale. To sa fele z BMW Alpina. Gratuluje bo sa w idealnym stanie.

super felgi, też mam nowe ale tym nie dorównają -stalowe, a jeśli jest ktoś zainteresowany polecam kontakt z firmą z Dąbrowy Tarnowskiej - zajmują się renowacją, polerowaniem naprawami i sprzedażą felg każdego rodzaju.
www.alufelgi.keynet.pl
sam u nich kupiłem przesyłka kurierem, całkiem dobra cena.

Jeszcze raz podkreślam - Twoje felgi są boskie ( mój miluch pewnie takich by nie uciągnął),

I jeszcze zbieram się do zakupu opon 155/ 55-60/ r 13
czy ktoś zna w Krakowie jakiś tani punkt sprzedaży opon????

aawol mozesz zweryfikowac adres www tej firmy z dabrowy? bo mi nie otwiera strony... thx!!

Tak sa to felgi od BMW Alpiny. Glownie dostepne sa 5 i 5,5 calowe, ja sie uparlem na 6 calowe i w koncu znalazlem. Co wazne dla mnie maja ET=12 co daje w stosunku do sejowskiej 4,5/13" odsadzenie 24,5mm na strone Felgi sa po kompleksowej renowacji co widac na zdjeciach. Nawet jeszcze na nich opon nie bylo. Komplecik kosztowal mnie 1000 PLN, co wg mnie biorac pod uwage stan felg oraz ich unikalnosc jest dobra cena.

Teraz szukam oponek 175/50 R13 (najlepiej Potenzy). Jakby ktos gdzies widzial prosze o kontakt.

pozdrowka
ZoLtaR

P.S. adres tej firmy to: http://www.autofelgi.keynet.pl/

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2004-03-13 19:33:28 ]

Cytat:
2004-03-13 19:20:43, ZoLt4R pisze:
(...)
Teraz szukam oponek 175/50 R13 (najlepiej Potenzy). (...)

Za te gumy już mam kompletnie odbudowane nadwozie + klatka i pewie jeszcze lakier...
Ja tam preferuje slicki na bazie seryjnych oponek - inni to wyrzucają a można przecież na suchym jeszcze sporo pośmigać

Jak robic to porzadnie!! tak trzymaj!! Tylko szkoda , ze sa to tak ogromne koszta jesli chodzi nawet o kaszla O przygotowaniu mojego pod PPZM juz dawno przestałem myslec po orientacyjnym podliczeniu kosztów.

No wiesz Zoltar, zamiast zachować się jak prawowity Polak i zakupić Golfa II (najlepiej CL) wyprodukowanego w roku pańskim 1988, potem go mocno ospojlerowac i pomalować z pyndzla na fioletowo to Ty tyle hajsu na kaszla wydajesz

Żartuje oczywiście bo wiem że to ostatni samochód jaki byś kupil hehehe, wiesz że u mnie 100% poparcia a fele są awsome!

WOW ja choruje na takie felgi ......wow....juz sie doczekać nie moge !!!!! Chyba bedzie najładniejszy malec jakiego zobacze hehe tak trzymaj!!!