Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() zyzy czerwone HC3D crossc ... miasto zabite d(r)echami | 2004-03-14 23:17:56 |
![]() ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-15 13:37:53 No to ja też dla leniuszków, bo mam dziś dzień dobroci; niepełne,ale zawsze dane ![]() ![]() |
Yota Avensis D4-D wrocław | 2004-03-16 06:18:16 ![]() ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-16 09:02:25
Ależ leń ![]() ![]() Najgorzej będzie IMO z powierzchnią czołową, bo kto publikuje takie dane? |
Miedzio D | 2004-03-17 12:44:22 Witam
Dzieki za linki. Kumpel wyslal tutaj pytanko nie dlatego, ze jestesmy "leniami", ale narawde te dane ciezko znalezc dla obu tych aut. Juz troche googlowalem i klapa ![]() PS. Jak oszacowac powierzchnie czolowa? Mozna to w skrocie zrobic tak: najwieksza szerokosc patrzec od przodu + wysokosc (ale od ziemi czy samej budy)? Czy bedzie to straszne zaklamanie? Pozdrawiam Miedzio |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-17 12:56:57
Raczej samej budy. Czy będzie zakłamanie - na pewno. Pytanie, jaką odchyłkę jesteś w stanie zaakceptować? 50% 30% 10% ?? Po co Wam takie dane??? Może spróbujcie bezpośrednio w Toyocie. |
Miedzio D | 2004-03-17 18:33:20 Witam
Im dokladniej tym lepiej, ale zadowole sie tez szacunkowymi danymi, ktore sobie obliczylem. W Toyocie juz probowalem, najpierw dostalem odpowiedz, ze zwyklemu uzytkownikowi takie dana nie sa potrzbne itp slowem zostalem olany, dopiero gdy troszke sie wkurzylem i zapowiedzialem, ze chetnie sprawdze jak potraktuja mnie zagraniczne oddzialy Toyoty, to nagle jakies dane techniczne sie znalazly... Zostaly skserowane i zwykla poczta maja dotrzec do mnie. Na razie czekam ![]() A do czego te dane? Hmm... do sprawdzenia jak dziala program StreetDyno ![]() Pozdrawiam Miedzio |
![]() czarny997 Avensis Poznań | 2004-03-17 23:04:26
Cześć Jak bardzo tobie zależy na tych danych to mogę przeglądnąć nasze księgi serwisowe i tobie te dane prze mailować lub przefaksować jak podasz mi gdzie mam to wysłać. Ja tylko ten sprzedaję toyki ale na serwisie te dane powinny być podaj mi prze mojego maila gdzie mam to przesłać a jutro postaram się to wysłać ![]() |