| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-12 00:47:14 Ostatnio byłem dosyć przypadkiem na pchlim targu, chodzę sobie wśród staroci i różnego śmiecia, doszedłem do jakiejś makulatury wyłożonej na murku którą pan usiłował sprzedać, poszperałem trochę i oczom moim ukazały się dwie książeczki z czerwonym napisem Toyota, które czym prędzej nie omieszkałem nabyć za całe 15 pln. Są to dosyć ciekawie opisane samochodowe podstawy na przykładzie Toyek, wygląda mi to na ASOwskie materiały jakieś, za parę złotych zawsze można poczytać i nieraz czegoś nowego się dowiedzieć Link do okładek tych książeczek. |
Iceman Toyota Corolla Warszawa | 2004-03-12 09:19:33 Możesz potraktować te książeczki ocerm to sie na stronke wsadzi.
|
mandes TOYOTA DRIVER Toyota Starlet Warszawa | 2004-03-12 09:56:31 Właśnie, zrób w wolnej chwili z tej książki jakieś pdf-y i wszyscy bedziemy mogli zaspokoić swoją ciekawość |
ron TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Warszawa | 2004-03-12 15:06:08 No no niezłe znalezisko! |
![]() janooop Warszawa | 2004-03-12 15:40:17 A ja ostatnio zapoznałem się z materiałami które ma mój kolega (mirafiori) On kończył klasę autorską Toyoty i na zakończenie dostał sporo materiałów od Toyoty. |