Ciekawe Espero :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie co Koreance umiescilyt w swojej galerii

Tylko, czy to na pewno jest Espero? Na pierwszy rzut oka wszystko fajnie, ale swiatla, caly blotnik (wypukly jakis za bardzo), chlodnica mu za nisko opadla i w ogole wyglada na cupe bardziej, niz sedana Lusterka sa podobne do naszych, ale tez chyba za bardzo odstaja.

W kazdym badz razie na pochwale zasluguje stylizacja na Espero Bardzo udana

Yyyeee... gdzie ta "stylizacja" na Espero? Równie dobrze może to być seat.

Juz otym kiedyś czytałem z tego co pamiętam to jest honda

TO JEST NISSAN SILVIA

Chłopaki z tą stylizacją chyba nieco przesadzili.
NIe widać coby to CÓŚ zachowało linię Esperaka.

Czytaj dziewczę, czytaj.

Widziałem dzisiaj pierwszy raz w Poznaniu espero po przerobkach stylistycznych - zderzak przód, tył, progi, alufelgi, folia na szybach, wydech - nawet dość ciekawy widok i chyba te dokładki nie pochodzą od Jedrasika, kolor wisniowy, czarne poznanskie tablice. Zdziwiłem się, że do tej pory jakoś nie miałem szczescia, bede "sledził' dalej, może zrobie fotki.
Może ktos z Poznaniaków widział to autko wczesniej

Jestem pewnien ze to jest esperak na 100% blotnik jest niezmieniony, lusterka i szyba przednia. Mogli by jeszcze jakies inne foty pokazac

Cytat:
Może ktos z Poznaniaków widział to autko wczesniej

Widzial... nawet sie z nim podraznil odrobine

Cytat:
2004-05-06 20:08:07, DrA pisze:
Widzial... nawet sie z nim podraznil odrobine

I co - pomógł mu tjóning?

Cytat:
2004-05-06 20:01:14, Bartek1112 pisze:
Jestem pewnien ze to jest esperak na 100% blotnik jest niezmieniony, lusterka i szyba przednia.

No... i nawet napis CD widać na błotniku

Czy ludzie tu nie potrafią czytać ???
Przecież napisałem że to nie żadne Espero tylko Nissan Silvia!
KUR....!

Eghm... przepraszam - ja potrafię... ale czytając Bartka1112 to chyba oczami wyobraźni widzę napis CD na błotniku

Cytat:
2004-05-06 20:01:14, Bartek1112 pisze:
Jestem pewnien ze to jest esperak na 100% blotnik jest niezmieniony, lusterka i szyba przednia. Mogli by jeszcze jakies inne foty pokazac

To Ty chyba Espero na oczy nie widziałeś

Mogłem sie Marcin spodziewać, on tez w końcu jechał Rakoczego w strone Piątkowa
Co do tematu, czy Wy wszyscy slepi jestescie przeciez to jak byk jest espero

Ostatnio kilka razy spotkalem zlote Espero na Obornickiej... ciekawe o tyle, ze z kolei kierownik tego auta drazni mnie To wersja 2.0 raczej bez gazu, ladnie utrzymana. Facet jest strasznie nagrzany na zlojenie mnie... w koncu tez mam 2.0 A ja sie pilnuje, zeby go nie wyprowadzac z bledu i cisne na tyle, zeby mu tak gora o dwie dlugosci odjechac. Strasznie sie zawsze na swiatlach pod wiaduktem na Niestachowskiej cieszy...

Marcin bez wstydu jesteś

Cytat:
2004-05-07 13:00:22, Zoltar pisze:
Marcin bez wstydu jesteś

Uuu, nie wiedziałem, że Dr Alban też jest posiadaczem jakże pięknego imienia .

TO NIE JEST ESPERO

Esperak przednia szybe a dokladniej przednie slupki ma tak skonstruowane ze po spryskaniu szyby podczas jazdy wszystko leci na boczne szyby... w tym samochodzie jak widac sa te zajefajne rowki ktore niweluja ten efekt (szyba jest glebiej schowana)

Poza tym ten samochod jest 2 drzwiowy !!

Błotnik, (KeyJey - Też to zauważyłem) i od razu wiadomo, że to nie koreaniec

Zresztą wygląda za dobrze, jak na gust Koreańców...