MotoNews.pl

HAHAHAHA kolejny mądry pomysł pana Marka P.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Onet.pl
"Młodzi kierowcy zapłacą dodatkowe 140 zł.

Marek Pol proponuje opłatę w wysokości 140 złotych dla nowych kierowców – informuje dzisiejszy "Fakt".

Za 140 złotych młody kierowca będzie miał obowiązek obserwowania przez dwie godziny jak jeździ zawodowy kierowca.

Przedstawiciel ministerstwa uzasadniając pomysł mówi, że w ten sposób kierowcy będą mogli nauczyć się, jak zachowywać się w trudnych sytuacjach.

Na "przejażdżkę z zawodowcem" młody kierowca będzie miał pół roku po otrzymaniu prawa jazdy. Jeżeli tego nie zrobi, straci prawo jazdy – informuje "Fakt". "

JA JUŻ WYMIĘKAM NORMALNIE

Jeśli wprowadzą to wcześniej niż za miesiąc to będę bardzo zły

propozycja dla pana marka p. niech sobie pie*******e w łepetynke bo jak wysoki tak i glupi, żenada

co Marek Pol rozumie przez pojęcie "zawodowy kierowca" czy mają na myśli prostego człowieka który całe życie jeździ np. zdezelowanym jelczem i rozwozi ziemniaki, badz węgiel to jedno, a co w przypadku gdy podczas jazdy u boku "zawodowego kierowcy" ów taki kierowca przyczyni się do jakiegoś wypadku, to taki młody kierowca ma brać z tego przykład, no i co w przypadku jak pasarzer "zawodowego kierowcy" poniesie jakieś obrażenia podczas takiego wypadku?

P.S.
Panie Pol idz pan w ..............!!!!!

panowie ale rozwodzimy sie czy np bedzie mozna sobie wybrac kierowca na ta "przjazdzke z zawodowcem" .

POL musi odejsc co za kretyn

powiedzcie mi gdzie oni jeszcze beda próbowali wyłudzic pieniadze od ludzi za ich bezsensowne pomysły

pomysł jest dobry ale jak zwykle nie przemyslany

bo np 2 godzinne szkolenie na temat poslizgówczyli delkikwent za kókiem a instujkor obok jest robtym pomysłem ae odwwrotnie to nie juz lepiej poogladac sobie kierowców na zywo na jakims radjdzie