| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-03-12 13:41:30 poniewaz mam ubezpieczone mieszkanie w hestii ( Pakiet H7) chciałem zmienić ubezpieczyciela panowie z hestii proponowali duże znizki za przejście do nich, za to ze już mam pakiet H7 itd. straciłem 4 godziny na siedzeniu u baranów w biurze i wypełnianiu tysiąca papierów cena ubezpieczenia: Omega 2.0 '92 AC/OC/NNW = 1760 zł z wartościa samochodu 8000, w PZU bez znizek 1950 panowie przeganiali mnie a to do banku zebym zrobił wpłatę bo na miejscu nie przyjmuja pieniędzy ( sic!), a to po jakiś bzdurny regon banku gdzie brałem kredyt, a to po jakieś zaświadczenie z przebiegu ubezpieczenia w pzu ( które notabene moze mi je wydac ale w ciągu 2 tygodni, a polisa kończyła mi sie 11.03, sprawę załatwiałem 9.03) po kilku godzinach juz z lekka podkur...ny miałem wreszcie polisę. niestety 2 h później ch..j z hestii zadzwonił żebym ZWRÓCIŁ POLISĘ bo nie moga mi ubezpieczyć samochodu pow. 10 lat ! tyle teraz czekam na kasę i raport z ukarania ch..ja z hestii we włocławku - zażądałem ukarania gościa i przedstawienia mi konsekwencji - na co ( o dziwo!) hestia o/toruń ochoczo się zgodziła ( tonęli w przeprosinach) z tego tez powodu nie polecam STU HESTIA jako ubezpieczyciela. przeraził mnie tez fakt że przez godzinę nie byłem w stanie sie z nikim połączyć - a była godzina 17, a nie 3 w nocy ! |
stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2004-03-12 15:16:42 Czy te ubezpieczalnie ochujały z tym AC 1900zł przy wartości samochodu 8000 ? Za cztery lata zamiast płacić ubezpieczenie kupisz sobie drugi samochód! Zgroza! Nigdy nie miałem AC i na takich warunkach nigdy go nie kupię. Nie będę utrzymywał nierobów i pierdzistołków. Przez ostatnie 12 lat nie płaciłem AC, gdybym podsumował zaoszczędzone składki myślę że moja Oma uzbierała się z tej kasy. |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2004-03-14 10:54:02 przed TUIR Warta też ostrzegam. nigdy AC w tej firmie!
złodzieje sorki z OT |