Badlook i czysta klapa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc !
Mam pytanie - gdzie w Wawie można TANIO zrobić badlook'a i czystą klapę do Poloneza Atu 1997 - nie plus! Z góry thx za info

hmm.....wiesz u nas cienko na razie z ludzmi z warszawy ale moze ktos ma takie info?

Ja niestyty nie wiem - ale proponuje zapytać u nas na forum - www.fso.ptk.prv.pl - jest dużo osób z wawki.

Brewki do Badlooka dostaniesz na allegro. Zapytaj GT, on chyba ma takie w swoim killerze, (mimo że to plusak)

Cytat:
2004-03-11 02:09:12, Gradku pisze:
Czesc !
Mam pytanie - gdzie w Wawie można TANIO zrobić badlook'a i czystą klapę do Poloneza Atu 1997 - nie plus! Z góry thx za info

Hej! Mysle ze kazdy solidny blecharz powinien zrobic to bez problemu. Proponuje pochodzic lub podzwonic i popytac sie ile by to kosztowalo.

GT ma bad looka...ale on ma z tego co pamietam samorobke...

A zeby z blachy zrobic...to...sa raczej male koszta...ile kosztuje wspawanie kawalka blachy ?? Grosze...samemu mozesz potem szpachla wyrownac...ale gorka sie robi...jak musisz lakierowac... bo to juz sa duze koszta...

>> TU << jest arykul piora Alana28 jak samemu wykonal klape na gladko.

Dziękuje za wskazówki, u zaprzyjaźnionego blacharza-lakiernika - badlook - spawanie, szpachlowanie i lakierowanie + tylna czysta klapa -maxx 400 zł. Co przykre - długie terminy - najwcześniej za 3 miesiące bede miał gotowego Poldka Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie THX !!!

ano ja mam BAD LOOKa brewkowego
jest to HOME MADE i powiem wam szczerze ,ze te kupne sa gorsze,bo sa niedorobione,albo im prakuje kawalka na migacz,albo zle siedza.Do moich brewek nawet nie jest potrzebny klej ,zeby je zamontowac

Ja wole jak to jest zrobine profesjonalnie, żadnych dziur i szczelin, wszystko z jednego materiału czyli z maski - mam nadzieję że przy zamykaniu nie wywali mi lamp przednich...

Cytat:
2004-03-11 14:05:07, Gradku pisze:
Ja wole jak to jest zrobine profesjonalnie, żadnych dziur i szczelin, wszystko z jednego materiału czyli z maski - mam nadzieję że przy zamykaniu nie wywali mi lamp przednich...

To zrob sobie soczewkowe reflektory wtedy mniejsza szansa

...i bedzie tak że światła soczewkowe przewyższą cene mojego poldka, w którego i tak już zainwestowałem trochę ka$y...

Cytat:
2004-03-11 14:24:29, Gradku pisze:
...i bedzie tak że światła soczewkowe przewyższą cene mojego poldka, w którego i tak już zainwestowałem trochę ka$y...

A kto Ci kaze w sklepie kupowac!! Jak tak to pewnie ze to sporo. Kto szuka ten znajdzie. Ja chcialem zamontowac poczworne a'la CAmaRO z Renaulta 9. Ale teraz mam inne priorytety.

Ja jestem w trakcie prac związanych z tylnymi lampami do Atu a'la Lexus. Chromowe otoczenie trzech okrągłych lamp w jednej lampie zespolonej do Atuka z przezroczystym czystym szkłem

Widze ze pomyslow masz co nie miara Tylko pogratulowac Jak juz to wykonasz to okras to zdjeciami i zaprezentoj nam

jeżeli czas pozwoli i ... zdrowie - fotki i reszta będzie na 100%

Powiem Tobie mniej wiecej ile to kosztuja na opolszczyznie u mnie. Mam znajomego blacharza i jak sie pytalem to na bad look musisz miec z lakierowaniem ok 250-300zl i tak samo na tyl.

ja tam olewam badlloka bo nie chcę brać udziału w akcji łapówka/mandat/utrata dowodu rej... tak, tak, mój kolega miał badlooka w innym aucie i cofnęli mu dowód, że zabiera/zasłania za dużo światła... jak pies na kacu to zawsze coś znajdzie... dlatego ja montuje na dniach brewki, bo można je zdemontować podczas kontroli, a wg przepisów, jeśli usuniesz usterkę przy policjancie w trakcie kontroli to nie może zatrzymać dowodu... zresztą w poldku to chyba trzeba przy tym przedłużać maske? nie?a jak zdrowa blacha to po co spawać i ciąć?

no ale czysta klapa jest cacy hmm.....jak nie peka

Cytat:
2004-03-16 16:00:07, k1cyprys pisze:
ja tam olewam badlloka bo nie chcę brać udziału w akcji łapówka/mandat/utrata dowodu rej... tak, tak, mój kolega miał badlooka w innym aucie i cofnęli mu dowód, że zabiera/zasłania za dużo światła... jak pies na kacu to zawsze coś znajdzie... dlatego ja montuje na dniach brewki, bo można je zdemontować podczas kontroli, a wg przepisów, jeśli usuniesz usterkę przy policjancie w trakcie kontroli to nie może zatrzymać dowodu... zresztą w poldku to chyba trzeba przy tym przedłużać maske? nie?a jak zdrowa blacha to po co spawać i ciąć?

U mnie ani zdrowa blacha ani narazie sie nie zapowiada ze bede to robil. A badlook'a jak bym robil to takiego malego, tylko skos do lini maski nad atrapa i on by wcale nie zaslanial swiatel.