Chcę kupić suprę mk3, proszę o radę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Juz w zeszym roku mialem zamiar kupic supre mk3, ale jakos nie wyszlo. W tym roku nastawiam sie bardzo Bede wdzieczny za wszelkie informacje, porady itp. Czytalem o tym samochodzie duzo, ale zawsze najlepiej jesli doradzi ktos kto sam taka jezdzi.
Dzieki!!!!

to lepiej szukaj na forum.streetracing.pl - bo tutaj malo osob ma supry mkIII

kupujac to auto szukaj wersji turbo
kazde z nich wymaga dużego wkładu finsowego, gdzieś drugie tyle ile zaplcisz ale auto super
alternatywa to nissan 200sx

dzieki, poszukam tez na streetracing. chociaz ja nie chce sie tym scigac ale miec solidny i porzadny samochod. mialem okazje kiedys taka jezdzic ale tylko pare godzin. wrazenia duze, komfort, swietnie sie prowadzi, czuc szlachetna moc.
dlaczego trzeba dokladac? na co uwazac? wiem ze uszczelka glowicy, co jeszcze? najlepiej pewnie zmienic pare rzeczy zaraz po zakupie
nikt na tym forum nie ma takiej?
widzialem ostatnio bardzo duzo w komisach, ludzie sprzedaja, nie chca takimi jezdzic, ciekawe czemu, wola pewnie nowe, ale za taka cene takie wyposazenie i ten wyglad...

Cytat:
2004-03-14 23:11:45, zyzy pisze:
kupujac to auto szukaj wersji turbo
kazde z nich wymaga dużego wkładu finsowego, gdzieś drugie tyle ile zaplcisz ale auto super
alternatywa to nissan 200sx

za super to wiem, inaczej by mi sie po nocach nie snilo
nissan to zupelnie nie to...

Po tym, jak się ostatnio wymądrzałem - rozwaliłem turbinę. Więc wolę siedzieć cicho.

Ale pewnych rzeczy jestem pewien:
Kompletny remont silnika wykonany w warsztacie, w którym przygotowuje się auta do streetracingu (remont całkowicie "cywilny" - bez podkręcania) 7500-8500 zł.

Kupując, od razu musisz załóżyć remont silnika.

Ale i tak warto.