MotoNews.pl
9 Skarby FSO cz.2 (32249/0) - PT

Skarby FSO cz.2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis znowu odwiedzilem zaplecze Zeranskiej fabryki. Myslalem ze od mojej ostatniej wizyty ubedzie troche tych czesci, o ktorych pisalem wczesniej...myliłem sie!!!!

Nowe czesci to:
Pasy przod/tył do kanta
Słupki srodkowe
Nowa porcja blotnikoe przod tyl do kanta kombi tez
Jest jeszcze kilka skrzyn w ktorych sa chyba maski do kantow ktore nigdy nie byly rozpakowywane bo sa obtoczone papierem woskowym
Poza tym jest tam kilka duzych skrzyn ze zderzakami do borewicza-wygladaja jakby wyprodukowano je wczoraj!!!
Sa tez klapy tylne do poldka ale nie borewiczowe- z przetłoczonym spoilerem czy czyms tam.

Ogolnie jak to wszystko zobaczylem to ucieszylem sie jak dziecko, co by dopiero bylo jak bym mial kanta albo borewicza...chyba bym zemdlał

a powiec dokładnie jak tam jest, każdy moze wejśc i sobie cos wybrać, mozna to kupić za grosze tak jak na szrocie...., na takiej zasadzie, tak?

Wchodzisz prosisz pana ze soba, pokazujesz co chcesz, placisz i wychodzisz.

ArF orientacyje ceny znasz ?!

Niestety nie spytałem podejzewam ze przystepne

to zapytaj ja potrzebuje komplet drzwi do kanta i maske moge wziac jakiego typu sa te przednie i tylne pasy ?

Czyżbyście mówili o ZOMIS'ie? - wjeżdżasz na tyły FSO, przejeżdżasz przez szlaban, potem 100m koło wraków i na prawo do hali?

A były tam może przednie błotniki starego typu na wąskie kierunki ?? Jak tak to mógłbyś dowiedzieć się o cene??

Ja zamawiam podłogę całą jeśli coś takiego tam będzie wogóle . Z resztą takie motywy jak drzwi, maskę, klapę, błotniki czy progi też bym łyknął chętnie - w końcu jak odbudowa to odbudowa . Żebym ja qrde teraz tylko miał z kim skoczyć do Wawy... .
BTW - ja też przyłączam się do pytania: jakie ceny są mniej więcej?? Jesli ktos moze to niech sie dowie .

Cytat:
2003-12-01 18:22:54, Makaveli pisze:
Czyżbyście mówili o ZOMIS'ie? - wjeżdżasz na tyły FSO, przejeżdżasz przez szlaban, potem 100m koło wraków i na prawo do hali?

Dokładnie! Z wrakow tez mozna sobie cos wyjac...

Cytat:
2003-12-01 18:17:19, nikusss pisze:
to zapytaj ja potrzebuje komplet drzwi do kanta i maske moge wziac jakiego typu sa te przednie i tylne pasy ?

Tego wlasnie nie wiem bo nie jestem JESZCZE takim znawca DF
Opisz mi jak to wyglada i czym sie roznia

Zobacz czy te skrzynie sa od poloneza z skosnym drazkiem 5 biegów jesli tak to jaka cena??

Cytat:
2003-12-02 00:06:34, EGON-TKL pisze:
Zobacz czy te skrzynie sa od poloneza z skosnym drazkiem 5 biegów jesli tak to jaka cena??

Wydaje mi się że ArF pisząc o skrzyniach miał na myśli pojemniki do przechowywania części a nie skrzynię biegów. Ale mogę się mylić

Cytat:
2003-12-02 00:38:23, Race_D pisze:
Cytat:
2003-12-02 00:06:34, EGON-TKL pisze:

Wydaje mi się że ArF pisząc o skrzyniach miał na myśli pojemniki do przechowywania części a nie skrzynię biegów. Ale mogę się mylić

tez mi sie tak wydaje ...

...mi sie wydawalo ze wyrzam sie czytelnie

Zdecydowanie kupię zderzak przedni, najlepiej z tzw. kłami!
Ale zwykły też może być.

Jeżeli jeździ ktoś do Wszawy i bywa we Wrocku to będę zobowiązany. Warto poznać ceny.

Nieeee no, jakby były nówki zderzaki to sam bym wziął oba niezależnie od wersji

Zderzakow do kanta jeszcze tam nie widzialem ale na szrocie obo stoi kilka kantow i...argenta z gazem!!!

Cytat:
2003-12-04 15:43:35, ArF pisze:
(...) i...argenta z gazem!!!

To chyba jakieś kosmos ceny tam mają skoro nikt jej jeszcze nie łyknął

O cene nie pytalem. jest to miejsce dosc zakamuflowane (zawiły dojazd) wiec moze dlatego...