MotoNews.pl

DWA lata Fiat & Furious w kujawsko - pomorskim

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po przerwie technicznej wracam do Was z nowiutkim zasilaczem w moim komputerku =)
Jako, że wiekszości toruńczyków nie pasuje termin 10 kwietnia, proponuję (ustalam) zlocik mający uczcić dwa lata Naszego Klubu na 25 kwietnia 2004.
Spotkamy się o godzinie 12 pod Toritalem, potem przejedziemy na poligon.
Tam ustawi się tor, na którym dla zainteresowanych odbędą się próby sportowe i sprawnościowe.
Oczywiście będzie możliwość rozpalenia grilla i tym podbnych.
Podczas spotkania omówimy również sprawę I Ogólnopolskiego Zlotu Fiat & Furious.
Ja prawdopodobnie będę bez samochodu, bo będzie w trakcie remontu blacharskiego, ale postaram się przydotowac wszystko w jak najlepszy sposób.
Więc nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić wszystkich zainteresowanych na Zlot z okazji 2 rocznicy powstania Klubu The Fiat And The Furious.

popieram w 100% nie mam wtedy studiow, chetnie pomoge w zakresie ustawienia prob sportowych w koncu troche sie po poligonie jezdzilo bede mial inna furke wiec luz z transportem nie ma sprawy. wpisywac sie tu ludziska najlepiej kto na 100% przyjedzie

dOObra to sobie przyjade.wezme jakas kielbase i sie cos wszama, moze byc calkiem nice. jeszzce dajce mapke jak dojechac na miejsce w ktorym sie spotykamy - walac od dworca na most i gdzie dalej

Pasuje i bede na 99%

Nooo, wreszcie ktoś coś ustalil, już myślałem że sam sobie na poligon pojade . Ja oczywiście wpadam musowo, termin dla mnie bez różnicy jak wspominałem, a może uda się jeszcze jakiś mody w autku wprowadzić do tego czasu...
C U There .

Może mi się uda wpaść moim POLDOLOTEM . Jak zwykle z moją panią . Z grilem OK, ale dokładniej bedzie gril, czy trzeba swój przytargać hehe....
Jak co to sie odezwe jeszcze ale bede na 80%....

Hmnnn...25-ego jest Folckrace na torze TKM`u....

Szkoda,że taki termin a nie inny
Akurat będę w Sulejowie na zlocie ogólnopolskim FSOAK ,więc niestetyż sie z Wami nie zobaczę Do miłego!

Cytat:
2004-04-15 00:20:56, Madcar pisze:
Hmnnn...25-ego jest Folckrace na torze TKM`u....

A to nam mocno przeszkadza? Można się "spocić" przy torze RC, a potem, po biegu finałowym przegrupować się na poligon...
Gdzie ja już będę trenował troche wcześniej żeby nie wyglądało to aż tak tragicznie .
Szkoda, że termin pokrywa się z Sulejowem, gdzie też chciałem się udać. Jednak dzięki temu będzie można nareszcie zobaczyć jak wygląda F&F w naszym regionie bez pomocy innych klubów . Chociaż... Ładzianki nie mają wtedy chyba żadnych ogólnopolskich .

hm mam nadzije ze mi wystarczy kasy bo jestem przed wyplata, jesli tak to przyjade, jesli nie to niestety

Przypominam, że spotykamy się o godzinie 12 pod toritalem na ulicy Poznańskiej.
Tam jakieś próby, grillik i przejazd na tor RC =)
Oczywiście będziemy też omawiać sprawy związane z I Ogólnopolskim Zlotem F&F =)
Zapraszam do przyjazdu!

Panowie ja dopiero o 13 zajęcia kończę - czyli przed drugą się raczej nie pojawię - czy nie można by tak godzinkę później zacząć... Plizzz

to sie urwij wczesniej ! .. kto normalny siedzi na zajeciach do konca?

bydgoszcz: kto przyjezdza od was ?

Cytat:
2004-04-24 13:07:25, ZoLt4R pisze:
(...)
bydgoszcz: kto przyjezdza od was ?

Kto, no kto? Tylko ja! Jak zdąże z pracami to bede na 12-tą, jeśli będą problemy to tradycyjnie się spóźnie. Dlatego też prosiłbym żebyście napisali tak w przybliżeniu gdzie o której planujecie być i kiedy się przeprowadzać.

ps. Bedzie jakaś kamerka? Bo nie wiem czy musze wyczyścić autko .

no kamerka bylaby nice
Zoltar miał dobrego "filmowca" (Kryteria poligonu produkszyn )

kamerka bedzie wlasnie laduje baterije, mam tasme 45 minet wiec powinno styknac... cu w poludnie @ partyplace Torital->Poligon->Rallycross ... a Ty race nie sciemniaj tylko badz punktualnie

Oj ludziska, ale sie porobiło - dopiero do chaty wróciłem. Za 5 min. wyjeżdżam podpinać gazownie wiec raczej na pewno punktualnie się nie pojawie . Mam jednak nadzieje że wszystko będzie działać prawidłowo w końcu i wyjade po ok. godzince roboty już na nowym paliwie. Do założenia tylko mixer i obejście centralki (elektryka) więc nie powinno być problemów. Zobaczymy jeszcze co z przewodem do tankowania będzie, ale jestem dobrej myśli . Będzie ktoś jeszcze z Bydzi lub okolic? Zawsze razniej z jakimś pojazdem wsparcia techniecznego .
Tak więc do zobaczenia (mam nadzieje) w Toruń City!

EOT

ps. ZolT4R - mam nadzieje że komórkę będziesz miał naładowaną również...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-04-25 09:58:27 ]

A ja się blerwa jego mać nie pojawię... 132 jedzie grzecznie do Jabłonowa Pom...

@ Race_D , tak komorka bedzie rowniez naladowana, luzik jakby co masz moj nr

@ Quattro , nie wiem skad problem ja tez zadnym fiatem nie bede (bo akurat wszystkie rozebrane/modowane/przerabiane ) ale pojawie sie napewno ok, zostala 1h i 25min ...

do zobaczenia

Właśnie wróciłem do domu.
Panowie!!! Kujawsko Pomorskie się nie popisało w ogóle!
Jeden Fiacior, Yaris i Felicia - razem 6 osób!
Żeście się frekfencją nie popisali w ogóle... Nie ukrywam, że jestem nieco zawiedziony.
Ogólnie zlocik minął miło. Spotkaliśmy się pod Toritalem, tam czekaliśmy na ludzi do 12:30. Potem przejazd na poligon.
Fiacior z zaopatrzeniem grillowym zaparkował na placyku - wyjęto grila i kiełbaski, małe piwko - raz dwa zrobiło się jedzonko.
Po "grilowanku" mała próba sportowa.
1. miejsce - Zoltar (stary wymiatacz poligonowy) - Toyota Yaris (1.3, 88 km)
2. miejsce - czeczun (jedyny!!! fiacior na zlocie) - Fiat 125p (1.5, 82?? km; gaz)
3. miejsce - Cool_Gacek (jedyna załoga zza Torunia) - Skoda Felicia (1.3, 68 km; gaz)
Tak minął czas poligonie.
Następnie przyszedł czas na Elimanacje Mistrzostw Ogręgu RallyCross (Folkrace). Na torze obejrzeliśmy pare w miarę ciekawych wyścigów - w tym naprawdę efektowne dachowanie Sejczento.
Po finale rozjechaliśmy się wszyscy do domciu.
Dziękuję bardo serdecznie tym, którzy przybyli. Mam nadzieję, że następnym razem postara się przybyć więcej osób - przecieżto w sumie była 2. letnia rocznica =/