Prosze o pomoc ludzi z krakowa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bardzo bym prosil kogos kto mialby ewentualnie wolna sobote, czy ktos bylby sklonny pomoc?- i zna sie troche na samochodach marki fiat 125p rok 1974. jakos kogos ze znajomym ktory ma kanał - kogos kto sie zna troche na tych autkach i wie co najczesciej pada mechanika - podloge zeby zobaczyc itd - ogolnie ocenic stan pojazdu . . .- PROSZE O POMOC !

ja moge pomoc ale nie mam za bardzo kanalu niestety. ale zawsze mozna cos wykminic. a o co chodzi???

thx goorek - ano chodzi o to ze jest df rok 74 do kupienia z gazem, 1 cm bitexu na podlodze garazowany itd - sruty tuty . . .trzeba by go oblookac. . . a nie za bardzo ja jestem mechanik - i tak zeby ktos to ze mna zobaczyl podpowiedzial . .kanal to mozna gdzies podjechac na jakas stacje czy do jakiegos warsztatu - tylko ja nie znam miasta ani nic . . .bedziesz mial czas w sobote ?

gdzie ten kant stoi?? Goorek - koło ciebie jest kanał ogólnodostępny - wjazd 2 zł

powiedz kiedy masz czas bo kolo mnie i goorka jest kanal dostepny za 2 zlote za godzine i moznaby tam podskoczyc.tylko ja np.mam malo czasu ale jak sie jakos w trojke zgramy to moze cos z tego bedzie...

no ze mnie mechanik to jak z koziej dupy trabka ale w trojke czy czworke to juz moze cos wykminimy ) no wiec stas co i jak???

musze jutro jeszcze przedzwonic do kolesia - obliczyc koszty podrozy i niech on mi na Boga przysiega ze wszystko co mowi to jest prawda - bo jak nie o rwiemy mu jaja - dzieki - Chlopaki - pociagiem bede jechal i bylbym w kraku chyba o 10 40 czy cos takiego . . . ;] - zadzownie jutro do koelsia i obgadam dokladnie sprawe to sie umowimy - Dziekuje

ok tylko wez pod uwage ze ja w weekend pracuje,takze jak cos to gdzies 8 rano mnie uządza

no wiec tak - jakby co to mozemy sie umowic wstepnie ze o 10 40 bede na dworcu glownym w krakowie rozumiem ze poochaty odpada - szkoda ;( - goorek dasz rade byc - tam na dworcu umowilbym sie z kolesiem i bysmy gdzies tym fiaciorem pojechali go wylookac - jezeli dasz rade to daj znac - aha i napisz mi najlepiej swoj numer kom. bede zoobowiazany - no i pisz ile mam browarow brac ?

no i lipa nie mialem interka od wczoraj rana do dzis. wiec wielkie sorki stasiu. wiem ze moglem isc sie do kogos dogadac ale troche zapomnialem o tym wszystkim bo wczoraj mialem egzamin i wogolwe byl zwariowany dzien.
sorki jeszcze raz
pozdroeki
oby kant byl dobry

goorek - nic nie szkodzi odrabisz w polu - jest akcja bo do krakowa jade jutro - czyli w niedziele o 10 40 jestem w krakowie na dworcu glownym - jezeli dasz rade to tez przyjedz - Koniu powiedzial ze pomoze - tylko jest problem -stamtad trzeba sie dostac do tarnowa - czy jak dam wam na gaz pojedziecie ze mna . . prosze . .?

jeśli chcecie to moge sie z wami zabrać jako pomoc techniczna ;d

@ koniu
jak bedziesz miał wolne miejsce chętnie sie zabiore

los problemos - jest tylko kwestia czy Koniu pojdzie na taki uklad i pojedzie swoim bolidem . . .nie wiem wieczorkiem bede dzwonil do Konia - jakby co to jutro o 10 40 ;]

no u mnie sie mozesz skladac na gaz ale chyba do butli gazowej) masz juz pomoc techniczna a ja jutro nie dam rady wiec sorki.
pozdro

;( no trudno goorek - jest lukasz i Koniu [chyba]

ja napewno jestem i służe pomoca ale nie wiem jak ta sknera koniu

lookasz, gooorek - chlopaki - koles nie reformowalny i za chiny nie chcial przyjechac do krakowa -a ja nie bede jezdzil poo jakis tarnowach - pociagami - zreszta Koniu nie mial czasu - wiec jakby co rezerwowac czas w weekend . .;] dzieki chlopaki ;]

GG 1649566 chetnie pomoge