Złom w Opolu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich! Dostałem namiary na to forum od waszego człowieka (Alan2, wcześniej pisywałem trochę na fsoak, od dwóch lat pisuję na grupę fso.lotnisko.
Ale przejdźmy do rzeczy. Ponieważ w Opolu na stałe przebywam niedługo, mam pytanie: gdzie w Opolu znajduje się złomowisko z uprawnieniami do wydawania kwitków potrzebnych do wyrejestrowania auta? Czy jak dam sama tabliczke znamionową i dowód rej. to dadzą mi świstek? Prawnie chyba nie ma przeciwwskazań. Jeśli macie również nr telefonu, to już full wypas

No witam ja też bazuje w Opolu! Wydaje mi się że takie uprawnienia posiada złom w Groszowicach ale gwarancji na to ci nie dam. A tak poza tematem to jakim fiaciorem bujasz?

Czerwonym Może niedługo niebieskim. A twojego Fiata widziałem już nieraz pod politechniką, raz jak wyjeżdżałeś z serwisu oponiarskiego koło KDB

No wiem to autko jest dość mocno charakterystyczne,nawet policja już mnie zna! Ale kochają mnie zatrzymać żeby sprawidzić czy wszystko w porządku! A może byś się zarejestrował i dołączył do naszego kubu? Zawsze to jeden więcej z Opola.Wrzuciłbyś fotki swojego sprzętu na strone. Co ty na to? A gdzie mieszkasz w opolu? Może ja też bym sobie skojarzył twojego Fiaciora!

Hej! A sprawdzają ci numer silnika? Bo u mnie... A moj fiat w tej chwili stoi rozkraczony 300km od Opola A zdjęcia dam, jak pożyczę cyfrówkę. A chwilowo rezyduję na zwm, ale juz niedługo

No szczerze mówiąc to niewiem jak to tam wygląda.Ale jak coś to są jeszcze inne złomy i coś można wymyślić!!

No tak, ale mi teraz chodziło, czy policja sprawdza ci numery silnika, bo nie wiem, czy mam się bać...

No co ty!!! Policja najwyżej sprawdza czy masz trójkąt,gaśnice no i czy gaz jest wbity w dowód jeśli masz zamontowany.A żeby numer silnika odczytywać to by musieli naprawde sie natrudzić bo jest słabo czytelny. A tak wogóle to nie spotkałem się z przypadkiem żeby sprawdzali numery choć często sie z nimi spotykam!! Aha i na oponki mogą ci looknąć!!

mi mjuz oblukali autok z gory i z dolu i jezdze nadal

Bylismy dzis z halasem oblukac szroty w opolskim bo chce fele kupic no i sa 2 komplety. Jedne jutro zobaczymy 13 ponoc z rantem i oponami za ok 500zl no i polonoezowskie gwiazdy 5szt za 300zl. Ja znalazlem Inter Grocliny komplet za 300zl i czarne fajne boczki za 80 zl jak bedzie siano to sie skusze

jak bedzie siano to i ja sie skusze

No jutro nas czeka misja "Felga" czyli przy dobrym wietrze do zabrza przytoczę się już na czymś nowym!!

jak bedziecie to zobacz ile tam tego maja i w jakich cenach bede wdzieczny

Ali-En te inter grocliny razem z tylną kanapą??
a co do felg... qrde no nie wiem czy już zmieniać czy jeszcze nie w końcu w sobote zlot i nie chce od razu nowych opon katować

Cytat:
2004-03-17 20:28:29, sc00by pisze:
Ali-En te inter grocliny razem z tylną kanapą??
a co do felg... qrde no nie wiem czy już zmieniać czy jeszcze nie w końcu w sobote zlot i nie chce od razu nowych opon katować

Tak. Przednie fotele i kanapa. A te boczki z czarnego a'la zamszu tez sa fajne

no to ładna cena... a boczki... qrde ja też już nie mam kasy

Cytat:
2004-03-17 20:53:36, sc00by pisze:
no to ładna cena... a boczki... qrde ja też już nie mam kasy

Juz pomeczylem szefa i jutro ma mi przelew puscic wiec moze jeszcze na zlot zdaze zalozyc

a ja potrzebuje polonezowskie 13 do mojego bobka bo czas juz letnie gumy zakladac ostatnio szukalem na szrotach i na rzadnym nie bylo chyba maja wziecie na felgi z poloneza i w piatek mnie znowu poszukiwanie czeka

A ty chcesz 13 z poloneza alufelgi czy stalowe?? Bo jak stalowe to ja mam jakieś!

No DVL taki towar to sie spod lady dostaje... a od tego specjalistą jest Hałas!!