MotoNews.pl

Gdzie wychromować na ideał zderzaki??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję firmy która podejmie się wychromowania zderzaków do malca, potrzebuje zrobić to na ideał. Tylko pytanie - gdzie?? znalazłem taką firme: www.motochrom.pl . Możecie mi jeszcze podsunąć jakieś propozycje?? szukaczka na forum mi nie pomogła. Jesli źle szukałem to proszę o wywalenie tematu. Z góry dziekuję za pomoc!!

W polszu nie ma firmy, któradobrze połozy chrom zgodnie z zasadami sztuki (przygotowanie powierzchni), a ceny kosmiczne. Poszukaj czegos w czechach (potega pod tym względem), a z wysyłką wyjdzie i tak taniej niz w kaczogrodzie.

Cytat:
2006-07-20 23:00:13, Qba745 pisze:
Poszukuję firmy która podejmie się wychromowania zderzaków do malca, potrzebuje zrobić to na ideał. Tylko pytanie - gdzie?? znalazłem taką firme: www.motochrom.pl . Możecie mi jeszcze podsunąć jakieś propozycje?? szukaczka na forum mi nie pomogła. Jesli źle szukałem to proszę o wywalenie tematu. Z góry dziekuję za pomoc!!

a po co ci chromowac?? nie lepiej kupic jakie nowe dwa?? wyjdzie pewnie taniej albo w podobnej cenie.
a napewno wytrzymaja wiecej niz takie po ponownym chromie...

kupić nowe, ale gdzie?? a co sądzicie o ofercie motochrom??

ja raz mialem na sprzedaz nówki chromy, raz mialem tyl to kupil jeden forumowicz i raz mialem przód to tez sprzedalem

ja mam niby ładne, z daleka są igły ale gorzej z bliższa. Z tego co widziałem to Korozja ma ideałki chromu

Cytat:
2006-07-20 23:30:33, Qba745 pisze:
kupić nowe, ale gdzie??

np. TU

jak to nie ma firm właśnie w topicu o 128 od hrysa pisze o regeneracji chromów zapłacił 200zł od sztuki.

Cytat:
2006-07-21 00:51:22, kaza pisze:
jak to nie ma firm właśnie w topicu o 128 od hrysa pisze o regeneracji chromów zapłacił 200zł od sztuki.

850

Ciekawi mnie tylko jak długo u Chrysa ten chrom się utrzyma
Oczywiście życzę mu jak najlepiej i jeśli będzie się porządnie trzymać, to firma będzie mieć sporo klientów
Bo jak na razie wszystkie firmy chromujące w Polsce dają dupy ostro.

jesli to auto nie bedzie jezdzilo na codzien to napewno sie utrzyma ..dluzej

Jeśli auto nie jeździło codziennie, było trzymane w garażu, chromy były codziennie przecierane irchą, zawsze czyściuteńkie, deszczu nie widziały, a po roku zaczął płatkami odpadać chrom i mimo suchego pomieszczenia ruda powyłaziła, to dobrze, czy źle i czy długo się utrzymało?
Chromowane w renomowanym zakładzie w Krakowie

na Wroclawskiej ? nie strasz nawet bo chce tam oddach zderzaki od pontona ....chociaz widze ze lepiej bedzie je wypolerowac i zostawic takie jak sa ( a nie sa zle ) ale chcialem zeby byly top tip

co do chromow u mnie to wydaje mi sie ze pozadnie to zrobili z tego co to bylo fakt moj samochod raczej na codzien jezdzic nie bedzie zimy te raczej nie zobaczy ale to co zaproponowal mi Rzepecki 1000 za sztuke to myslalem ze padne tu wzieli 200 i nie jest to chrom techniczny zderzaki byly napewno wytrawiane bo od wewnatrz widac wzerki i z zewnatrz tez musialy byc ubytki 35 lat swoje robi teraz sa gladziutkie i ja nie mam zastrzezen

Dzwoniłem do MOTOCHROM. Krzykneli za 500zł za sztuke - chyba jednak zostawie takie jakie są te chromy

Cytat:
2006-07-21 20:42:32, BULLITT pisze:
na Wroclawskiej ? nie strasz nawet bo chce tam oddach zderzaki od pontona ....chociaz widze ze lepiej bedzie je wypolerowac i zostawic takie jak sa ( a nie sa zle ) ale chcialem zeby byly top tip

Wypoleruj lepiej. Chyba, że właśnie chcesz to samo, co kolega ma
Oczywiście całe to obłażenie chromu w promocyjnej cenie 300 złotych za sztukę

Cytat:
2006-07-21 21:19:15, CHRYS66 pisze:
co do chromow u mnie to wydaje mi sie ze pozadnie to zrobili z tego co to bylo fakt moj samochod raczej na codzien jezdzic nie bedzie zimy te raczej nie zobaczy ale to co zaproponowal mi Rzepecki 1000 za sztuke to myslalem ze padne tu wzieli 200 i nie jest to chrom techniczny zderzaki byly napewno wytrawiane bo od wewnatrz widac wzerki i z zewnatrz tez musialy byc ubytki 35 lat swoje robi teraz sa gladziutkie i ja nie mam zastrzezen

Może jakiś namiar na ten zakład ??

namiaru nie mam dzwonie do Pani przyjerzdza zabiera i chromuje potem odwozi mi spowrotem dlatego ze to stala klientka mojego serwisu galwanizernie prowadzi razem z mezem w pon.moge podac telefon

W Tychach jest firma, robia jakosciowo swietny chrom, kłada nawet na plastyk... Poszukaj na necie namiar na nich!!.
W Zorach tez jest chromownia, ale to partacze i chrom odłazi płatami, takze nie polecam!!!