Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() _Arti_ Opel Bieruń | 2004-03-20 15:26:30 według mnie za wykonanie takch pięknych fiacików należą sie słowa uznania , dlaczego u nas nic się takiego nie dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Insekt 2xFiesta mk1 xr2 Bytom | 2004-03-20 15:34:11 Fiaciki rzeczywiście piękne. Dlaczego nic sie u nas nie dzieje, może dla tego że ludzie nie mają tyle kasy co na zachodzie, a po drógie gdzie byś nim u nas jeździł na tych dziórach byś od razu zawieszenie pourywał. |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-03-20 15:48:03 W polsce panuje taka mentalnosc "lepiej niech stoi i gnije niz mam to oddac komus kto to wyremontuje" Np. u mojego sasiada stoi bardzo ładny kancik, trzeba go tylko poskładac, sliczny klasyk, dziadek miał go sobie poskladac ale samochodzik stoi nawet nie tkniety od 14 lat stoi i niszczeje, ![]() ![]() |
![]() 2Rotor F&F Wolny Słuchacz :) Rotary wannabe... Toruń | 2004-03-20 16:12:50 Polska to kraj ludzi zniewolonych mentalnie, nie oszukujmy sie. Wiekszosc ludzi woli nowe akwarium samochodopodobne o nazwie TICO niz najbardziej wypasionego kanta poskladanego na gratach za 20 k zeta....amen! |
![]() andrzej_krakow (S) ![]() Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2004-03-20 16:16:38
Widzę ze jesteś fanem Wankli, to może poszukasz jakiejś Łady z takim silniczkiem (były zarówno jedno jaki i dwu rotorowe) - z tym że trzeba by raczej ściągać zza Buga taki rarytas. No ale NSU to już legenda. A faktem jest że ja również wolałbym mieć jakieś wózki sprzed 1980 r, a nie te nowinki. A Merce również są śliczne, ale dotyczy to Beczek i starszych modeli. Pozdrawiam Andrzej |
![]() M-U-S-T-A-N-G BMW E32 Kraków | 2004-03-20 23:41:41 Hehe..bardzo ciekawie wygladaja te samochodziki ![]() ![]() |