MotoNews.pl

F500 :) fotki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
według mnie za wykonanie takch pięknych fiacików należą sie słowa uznania , dlaczego u nas nic się takiego nie dzieje

Fiaciki rzeczywiście piękne. Dlaczego nic sie u nas nie dzieje, może dla tego że ludzie nie mają tyle kasy co na zachodzie, a po drógie gdzie byś nim u nas jeździł na tych dziórach byś od razu zawieszenie pourywał.

Cytat:
2004-03-20 15:34:11, Insekt pisze:
Fiaciki rzeczywiście piękne. Dlaczego nic sie u nas nie dzieje, może dla tego że ludzie nie mają tyle kasy co na zachodzie, a po drógie gdzie byś nim u nas jeździł na tych dziórach byś od razu zawieszenie pourywał.

Fajniutkie Fiaciorki. EEE kasy to niektorzy u nas maja pod dostatkiem ale tkwia w mentalnej niewoli polegającej na tym ze jak juz sie ma kase to koniecznie trzeba kupic nowe AUDI, BMW, Mercedesa itp. A ja wolałbym mieć "stajnie" old-skooli...eh te Ro80....

W polsce panuje taka mentalnosc "lepiej niech stoi i gnije niz mam to oddac komus kto to wyremontuje" Np. u mojego sasiada stoi bardzo ładny kancik, trzeba go tylko poskładac, sliczny klasyk, dziadek miał go sobie poskladac ale samochodzik stoi nawet nie tkniety od 14 lat stoi i niszczeje, jak proponowałem mu ze odkupie od niego tego fiata to nie chce sprzedac i mowi ze on go bedzie robił, tylko ze ten dziadek juz ledwo widzi

Polska to kraj ludzi zniewolonych mentalnie, nie oszukujmy sie. Wiekszosc ludzi woli nowe akwarium samochodopodobne o nazwie TICO niz najbardziej wypasionego kanta poskladanego na gratach za 20 k zeta....amen!

Cytat:
2004-03-20 15:38:46, 2Rotor pisze:
A ja wolałbym mieć "stajnie" old-skooli...eh te Ro80....

Widzę ze jesteś fanem Wankli, to może poszukasz jakiejś Łady z takim silniczkiem (były zarówno jedno jaki i dwu rotorowe) - z tym że trzeba by raczej ściągać zza Buga taki rarytas. No ale NSU to już legenda.
A faktem jest że ja również wolałbym mieć jakieś wózki sprzed 1980 r, a nie te nowinki. A Merce również są śliczne, ale dotyczy to Beczek i starszych modeli.
Pozdrawiam
Andrzej

Hehe..bardzo ciekawie wygladaja te samochodziki ale Matejko by lepiej pomalowal napewno hehehe pozdroowka Mariusz