| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-03-18 23:02:21 Ni ma zdjęć
Nie znam się, ale to trochę dziwne. Rozumiałbym przy OC, ale w tym przypadku? Zawsze możesz powiedzieć, że stało się to wczoraj. |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-03-18 23:32:41
Nie byłem pewien, teraz mnie uświadomiłeś. |
AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2004-03-18 23:36:59
![]() |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-03-18 23:39:17 Kiedyś moje (tzn. mojego espero) zameczki też tak wyglądały |
piotr-ek | 2004-03-19 08:11:59 Spox sahel. Mówisz, że wstałeś rano i zobaczyłeś co wandale w nocy zrobili z Twoim samochodem. PZU posponsoruje, a w zamian podniesie Ci składkę. |
piotr-ek | 2004-03-19 08:35:36 Albo niech jeszcze coś rozwali. |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-03-19 12:36:24 Czy to nie jest pokurw....!!! |
kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2004-03-19 20:17:42 Witam.
Pewnie Państwo jest koszmarne, ale firmy ubezpieczeniowe są z reguły prywatne i z tego co wiem nie prowadzą działalności charytatywnej Kobar |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2004-03-20 21:51:00 Sam jestem ciekaw jak PZU potraktuje tą sprawę.
Macie jakieś namiary na dobre przyciemnianie szyb i szyberdachy? |
![]() raf316 Espero 1.5 LPG Elbląg/Gdansk | 2004-03-22 10:28:30
i je wymieniles i teraz sa inne kluczyki czy mozna jakos to naprawic i zachowac stary kluczyk bo u mnie chyba sie pogielo cos w srodku i kluczyk ciezko wchodzi a o obrocie juz nie ma mowy... takie skutki zimy i zamarznietych drzwi |
piotr-ek | 2004-03-22 10:36:57 Zamek można dokładnie ustawić pod posiadany kluczyk. W książce serwisowej jest to opisane. |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-03-22 20:00:53
Za pierwszym razem jakoś się obeszło bez wymiany zamków, musiałem tylko kupić nowe plastiki "klamkowe". Za dugim razem już mi porządnie rozwalili zamki (włącznie z tym od bagażnika) i trzeba było zrobić wymianę całościową. Kosztów na szczęście nie pamiętam. A odnośnie Twojego problemu myślę, że sie obejdzie bez wymiany. Kiedyś ojciec przez nieostrożność uszkodził zamek kierowcy (objawy bardzo podobne do Twoich). Na przeglądzie powiedziałem o tym fachurom, coś tam pogmerali i jest już ok. |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2004-03-30 22:54:57 Mam wycenę z PZU:
Szyba 650 PLN (najtaniej w ASO chcą 800 PLN, a w nieautoryzowanej stacji 420 więc za różnicę już nie przyciemnię sobie szyb). Co do zamków i wgnieconych drzwi to pzu mnie i kaski za to nie zobaczę.
Efekt: kupuję OC w LINK4 za 800 PLN (w PZU 1400 zł), a AC w tym roku olewam. I mam nadzieję, ,że mi autka nie ukradną. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-03-31 00:27:40 ja mam kilka usterek blacharskich w samochodzie..(najpowazniejsza to wgniecione drzwi) i moglem to zrobic z AC ale nie robilem bo..wtedy jak szkody mialy miejsce zwyzka skladki byla znaczaca po za tym (to pewnie dosc kontrowersyjne co powiem) ale mi samochod sluzy do jazdy i dbam o jego nienaganny stan techniczny jesli chodzi o kwestie estetyczne to jakos sie juz z tymi niedogodnosciami pogodzilem nie planuje poki co sprzedazy i dlatego odpicowywanie go nie ma dla mnie sensu a nawet jak bede sprzedawal to chyba pogodze sie ze zmniejszona cena i pchne go tak jak jest bo..nie da sie polakierowac pojedynczych elementow na 7 letnim nadwoziu tak zeby roznice w odcieniu lakieru byly niedostrzegalne (w kazdym razie nikt mi na to gwarancji nie da) musialbym polakierowac kilka elementow i to by sugerowalo ze samochod jest po przejsciach (a nie jest) wole zeby ktos sam ocenil uszkodzenia i sam sobie naprawil tak jak bedzie chcial..dla mnie samochod ma miec sprawne zawieszenie hamulce i silnik w dobrym stanie (no jeszcze moge powiedziec na swoja obrone ze w miare dbam o wnetrze i w srodku jest dosc sympatycznie) po za tym pewnie nie raz jeszcze ktos albo ja sam mi to auto porysuje (takie juz mam szczescie |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-03-31 00:58:19
Przypominij mi się kiedyś qbaj, gdy będziesz chciał zaparkować autko obok mojego, Tomkowego lub Bartkowego egzemplarza na niestrzeżonym parkingu w centrum miasta |