MotoNews.pl

V Kręciołek Wielicki 14.03.04

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś zamierza wystartować albo kibicować ??

Ja się zraziłem do Kręciołków Wielickich po III imprezie w której startowałem i nie mam zamiaru ani startować ani kibicować

Był ktoś na tym kręciołku?? jaka była próba?? ciekawa czy raczej nie za bzrdzo?????

Byłem na 2 z 3 przejazdów. Wystartowało ok. 30 załóg. Trasa dosyć dobra, z elementami na sypkiej nawierzchni. Było kilka wycieczek poza trasę, na szczęście nic poważnego się nie stało. Skończyło się na zarysowaniach i urwanej lampie. Niedługo zamieszczę gdzieś zdjęcia.

ja takze bylem. rzeczywiscie trasa calkiem ciekawa wyszla. nawierzchnia - typowy plac z rozrzuconym szutrem;). no i jeden zakret, ten za budynkiem, gdzie w cieniu lezalo troche lodu. to on sprawil niektorym troche klopotu. lampe urwal Daniel, ale pewnie sam sie podzieli wrazeniami:)
podsumowujac, piekna pogoda, szybka proba mimo ze nadal wokol pacholkow i moim zdaniem jedna z lepszych edycji. w kwietniu zakonczenie cyklu.

Cytat:
Ja się zraziłem do Kręciołków Wielickich po III imprezie w której startowałem i nie mam zamiaru ani startować ani kibicować

dokładnie mam takie same odczucia.tez mnie juz przestały bawic po ostatnim starcie ich kręciołki i nie zamierzam tam jeździc

Trasa fajna, miejscami troszkę nierówna, ale jeździło się bardzo przyjemnie. Było na co popatrzeć.

Od strony organizacyjnej to mogli się bardziej postarać!

Zdjęcia powinny się niedługo pojawić na Hodze.

wedlug mnie bylo fajnie(choc nie startowalem jako kierowca tylko pilot w jedynym rajdowym seju) hhhmmm w kwietniu sie konczy a ja punktow nie zdobywam.kolega andrzej z golfa gti czarnego przerysowal troche bok.w skodzie felicii czerwonej startowali bracia steinhof znani z rajdow i wyscigow.

[ wiadomość edytowana przez: zowa dnia 2004-03-17 15:59:00 ]

Niestety Hoga narazie nie wykazuje zainteresowania zdjęciami, więc część z nich umieściłem na mojej stronie:
http://www.m-rajdy.prv.pl/
Zapraszam

No bardzo fajne fotki - a moja czerwona seria gdzieś się znajdzie na tych pozostałych ujęciach?

Jest 250 zdjęć więc każdy się znajdzie Zainteresowanym wyślę na maila.

Dzięki za przesłanie fotek, a przede wszystkima za ich zrobienie!