Debiucik Fiata 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam....
zamieszczam pare fotek z debiutu fiata 127 z KJSu we wrocku z dnia 28 marca 2004r.

Oraz kierowca i pilot.....
Ponizej kierowca Tomek pilot Peter

Kierowca Peter pilot Tomek

I musze powiedziec ze jak na debiut w KJS to wypadli fantastycznie!!

no gites

ktore miejsce

Bardzo mi sie to podoba

no no powiem wam ze autko prezetuje sie wysmienicie, wlasnie ktore miejsce??

Cytat:
2004-03-29 22:55:39, SteiN pisze:
no no powiem wam ze autko prezetuje sie wysmienicie, wlasnie ktore miejsce??

Witamy...

Eeeeee tam miejsce

Wazne ze byla swietna zabawa i nam sie podobalo.....
Wazne ze auto bez zajekniecia do mety dojechalo przejezdzajac o polowe wiecej prob niz inne - czyli zamiast w sumie 12 to wytrzymalo 24 - zmienialismy sie na kazdym odcinku.....

Byloby lepiej gdybysmy mieli jakiekolwiek amorki z przodu - nasze sie juz dawno skonczyly - no i wiadomo.. "....pierwsze koty za ploty...." - mylila nam sie trasa i mielismy kary za spoznienia = niestety zaleta jazdy na dwie zalogi jednym autem...

Ale nam nie o wyniki chodzilo tylko o zabawe...a jezeli nawet to rywalizacje wspaniala mamy miedzy soba...to samo auto, ta sama waga zalogi i auta, te same odcinki i warunki.....

Jestesmy zadowoleni, dziekujemy wszystkim za gratulacje

Ebec, zapomniałeś dodać, że autorem większości zdjęć jestem ja;p

Heh już widziałem tego furacza Stał koło mnie na światłach na Podwalu przed Sądową/Krupniczą w zeszłą środę koło 19:00. Ja skręcałem w lewo w Krupniczą a Fiacik poleciał prosto

A w każdym razie nowych Kolegów

Cytat:
2004-03-30 20:15:32, Piter20 pisze:
Heh już widziałem tego furacza Stał koło mnie na światłach na Podwalu przed Sądową/Krupniczą w zeszłą środę koło 19:00. Ja skręcałem w lewo w Krupniczą a Fiacik poleciał prosto

A w każdym razie nowych Kolegów

To pewnie Peter gdzies sie wluczyl..

Nastepnym razem obtrabic>pomachac>ipokazac OK - bedzie wiadomo ze ze SQadu

Widzialem to autko w zeszlym tygodniu pod politechnika wroclawska