MotoNews.pl
6 Auto-Marpo (43168/18) - PT

Auto-Marpo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc!
W Czwaretk jade do firmy w/w na rekonesans - popytac sie o czesci do Cmary i mojej Yariski - co sadzicie o tej firmie ktora swa siedzibe ma we Wroclawiu? A moze ktos czegos szuka - to moglbym popytac - dawajcie swoje pytania tutaj ja sobie to spisze (wydrukuje) i sie popytam

- maglownica
- zestaw regeneracyjny do maglownicy
- uszczelka silikonowa (pod miskę albo pod tłoki sam już nie wiem)
- pióra wycieraczek z owiewkami
- platynowe świece

Będę wdzięczny

3 kilometry dalej masz w Bykowie firmę autojapan. po lewej stronie od drogi. zajedź tam i pogadaj z Tomkiem lub Beatą. Możesz się na mnie powołać. Mają spory wybór częsci do japońców i zawsze mogą coś dla Ciebie sprowadzić.

Rogacek - Bykowie pod Wroclawiem? - dzieki za info - na pewno skorzystam

Coz myslalem ze Wam umile czas - bedac w Auto-Marpo - ale widac.... nie dane jest mi zalatwiac te sprawy - wiec o czesci jakie pytaliscie nic nie ma - jak kogos interesuje to nadkola do Yarisa kosztuja 150 zl

Cytat:
- platynowe świece

Ostatnio wymieniałem świeczki na platynowe bosha.Zapłaciłem 240 zeta...
pozdrawiam...

Cytat:
- platynowe świece

Ostatnio wymieniałem świeczki na platynowe bosha.Zapłaciłem 240 zeta...
pozdrawiam...

stoned i co jakas rożnica i cyz masz gazik

Gazik mam a świeczki poprzednie były już stare chyba bo lepiej teraz hula na jedynce (automat).Na gazik też pomogły troszke a mam nadzieję że na platiniumach troche pojeżdże bo na normalnych to podobno ,mając LPG 10 tysiów i dziękuje.

Ja w carinie miałem platynki i 100 tyś zrobiły i to całkiem bez utraty mocy. Jak póżniej zmieniłem na nowe NGK to nie było specjalnej różnicy.