[foty/film] Maluchy vs. reszta świata (genius na fali)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Weekend na ślasku upłynął w imprezach. Była na przykład w Bytomiu (Dolomity SPortowa Dolina) impreza z maluchami, tarbantami, skarpetami i kantami. Jedną z konkurencji był wjazd pod górę kto najwyżej. Wygrał ja Genius (z naszego forum- moze przyszły F&F member) i dał w dupę wszystkim bo zajechał na 180 metr (trabanty miały 100 miżej. Było radio, gazeta i oklaski.

Foty z imprezy tutaj: http://www.genius.radzionkow.net/DSD/DSD/

Gustowny dyplomik: TUTAJ

A jeszcze filmik z alternatywnej imprezy, polecam sam koniec:
http://www.strefawolfa.republika.pl/5.wmv . Takiej zabawy nie polecamy. Zakonczylo sie bokiem.

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-04-18 21:56:27 ]

Dooh - a zrob z tych zdjec maly labum i dopiero wrzuc na storne - latwiej bedzie ogladac.

Cytat:
2004-04-18 21:57:28, Zuraw pisze:
Dooh - a zrob z tych zdjec maly labum i dopiero wrzuc na storne - latwiej bedzie ogladac.

nie mam władzy nad tym bo to nie moja strona, ale jak zassam wszystkie to puszcze linka do archirum zip

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-04-18 22:00:59 ]

Cze Wam !!!

Staralem sie jak moglem hhhh!!! I moj maluch tak samo!!! Objechalismy wspolnie wszystkich konkuretow o jakies 100 metrow szkoda ze nie stawilem sie dzisiaj w siewierzu ale wczoraj bytom i dosc kasy na bene poszlo i nie bardzo sie dalo!!! Podziekowania dla naszej ekipy stale z GS a szczegolnie naszej szefowej Beaty911 ktora czekala zemna na rozdanie nagrod!! Pozdrowienia dla wszystkich!!! Moze teraz bede troche blizej tego co dooh wspomnial o menberze!!!

Dooh - i nie wiem jak u innych, ale ja obrazu nie mam...

u mnie obraz jest. czemu, jak zanosi się na dacha, to wszystkim operatorom ręce opadają ?? gratuluję Genius. swoją drogą pierwsze słyszę o takich zawodach, a widzę, że oprawa solidna

Czemu kamezysta sie wystraszyl i przestal kamerowac przez to nie widac co sie stalo dalej czy zaliczyl dach czy jeszcze go uratowal a przynajmniej mozna by bylo zobaczyc jakie sa uszkodzenia bajlida.
GRATULACJE DLA GENIUSA [IMG]/smilies/82.gif[/IMG

a jakie nagrody były?

Cytat:
2004-04-18 23:21:11, rafalmaxi pisze:
a jakie nagrody były?

Z tego co mówił Genius to puszki oleju, breloczki, zaplniczki...weekend w górach hostessami czy coś

troche sie limit przekroczyl na tym linku...szkoda

Filmik bylby niezly, gdyby operator nie ucial na finiszu... mogloby powstac wtedy cos w stylu 'normalnie, jak na kregielni'