Naklejka klubowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jesli macie projekty naklejki klubowej to prosze je przesylac do mnie na adres lasombra@friko.onet.pl
ja potem podam wszystkie projekty pod glosowanie na forum.

Czekam na projekty
Lasombra

Ponieważ skrzynka Lasombry jest tymczasowo przepełniona a on sam wyjechał na święta, wrzuciłem moje projekty tu na Forum. Gdyby taka naklejka została wyprodukowana to napewno będzie się o wiele lepiej prezentować w żeczywistości niż na tych "symulacjach". Naklejka umieszczona w górnej części tylnej szyby napewno nie będzie przeszkadzać w widoczności a moim zdaniem powinna być umieszczona właśnie na tylnej szybie, gdyż tam będzie lepiej widoczna i będzie mogła być zdecydowanie większa niż na odblasku na tylnej klapie - a przecież nam chodzi chyba o to żebyś my zostali zauważeni, nie?
Bo jeśli zrobimy sobie naklejeczkę wielkości PL-ki to nikt tego w czasie jazdy nie zauważy, przez co napewno nie zyskamy nowych Klubowiczów...
Takie jest moje zdanie na ten temat...
Czy wam się spodoba taka naklejka czy nie, to i tak ją sobie zamówię...

Zarąbiście! ale...nie dla mnie!...bo niestety na tylnej szybie mam "obowiązkową" reklamę mojej firmy /styl podobny jak na Twoim projekcie-białe napisy+logo/. Powiem Ci Lukasz, że jak jest mądrze zrobione /tylko parę wyrazów-nie za gęsto/ to zupełnie nie przeszkadza nawet jak jest "zapIsana" cała szyba /tak mam/! Ja więc wnioskuję oprócz tylnej szyby za opcjonalnym, dodatkowym projektem np jak wcześniej padło-na blendę. Pozdrowionka!

Łukasz jeszcze nie wyjechalem, jestem u rodziny wiec mam dostep do netu
w kazdym badz razie ja nie popieram takiej naklejki, bo jest zbyt duza i zbyt meczaca dla uzytkowanika...
ja preferuje cos mniejszego, bo sadze ze na placach jednej reki policzysz osoby ktore zecyduja sie tak obkleic tylna szybe...a zauwaz ze to nie sami tuningowcy ale tez normalni uzywtkownicy, lepiej cos delikatniejszego.
pomysl z naklejka na ta czarna atrape jak u mnie tunnig jedrasik jest dobry.

Pozdrawiam Lasombra

Nieżle to wygląda ! Ale jedna "uwaga" - czy musi być górny napis "Internetowy Klub Espero". Moim zadaniem on trochę rozprasza, ale sam adres jest spoko, bardzo czytelny.
Łukaszu, czy mógłbyś też to zrobić na blendzie, tak dla porównania. A przy okazji ci, którzy nie mogą kleić na szybie będą widzieli jak to wypadnie na blendzie.
Pozdrawiam.

A nie wystarczył był napis pod blendą, tam gdzie ja np. mam 1800i o treści www.espero.of.pl ???

Bo takiej reklamy na szybę to by mi w pierwszej kolejności żona nie pozwoliła nakleić, a i mnie to nie bardzo pasuje...

Jeszcze pozostaje pytanie, co zrobic by poznac autko klubowicza, patrzac na nie od przodu.

Ptaszyna- wtedy najlepiej obejść auto i popatrzeć z tyłu
A tak na poważnie to również jestem za czymś dyskretnym, estetycznym. Zgadzam się na "coś" małego na szybę a najlepiej na tą czarną listwę. Rozumiem jednak argumenty Łukasza, daję jednak pod rozwagę przykład znanej wszystkim naklejki zawierającej symbol rybki, mała, niepozorna, a jednak rzucajaca się w oczy, a więc nie wszystko co duże jest zawsze dobre
Myslmy dalej
Pozdrowienia

Macieju ale co zrobic kiedy sie mijacie na drodze! W lusterku ciezko zobaczyc.

Rozumiem Ptaszyna ale ja jeszcze nigdy nie mijałem Espero albo przynajmniej o tym nie wiem, jeżdzą chyba za szybko i tylko zdązam zauważyć jakąs kolorową plamę .
A tak naprawdę to mijając samochód na trasie czesto cokolwiek zauważyc, chyba pozostaje spojrzenie w lusterko wsteczne lub pomoc pasażera.

Właśnie, to są te uwagi o których juz pisałem.
Ale.... Możemy mieć z przodu nalepkę w górnym rogu szyby od strony pasażera np, taką oczojebną (sorry !) saledynową lub wściekle pomarańczową. Wtedy nie musi być wielka np, średnicy 4-5 cm. Taką da się zauważyć (oczywiście nie zawsze) i nie będzie nikomu zawadzała. Zresztą i tak Wszyscy mamy w tym miejscu szybę przyciemnioną, a Forum może nam służyć do informacji nt, "spotkań na drodze" (o tym też pisałem).
Ale fajnie by było, gdyby Łukasz mógł zrobić wirtualną nalepkę na czarnym plastyku blendy, właśnie tam, gdzie Lasombra ma "Łukasika".
No to narta !

Łukaszu ja też obstawiam czarny element blendy. Na szybie naklejka może ulec w lato lekkim odbarwieniom i tym podobnym, a blenda jak to blenda, tańsza do wymiany

A oto kolejne projekty o które mnie prosiliście...

najładniejszy i najfajniejszy jest pomysł na czrnym elemencie blendy