Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JoJo-LODZ Łada samara Łódź | 2004-03-08 16:28:06 Powiedzcie mi jak mogę wam przesłać zdjecia mojej ładzinki?? bo mam z tym problem ![]() ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-08 20:43:25 jak na www, to wyslij webmistrzowi - Konradowi....
jak tutaj- to dawaj w swoj profil - masz tam opcje :zdjecia pojazdu, potem klikasz "dodaj" i wybierasz fotke. a zeby dac foto w poscie, to musi ono byc na jakims ogolnodostepnym serwerku, uzywasz polecenia "obrazek" - tam ponizej pola gdzie pisze tresc postu. Musisz tam podac url obrazka, czyli to, co w pasku po pokazaniu obrazka w osobnym oknie, albo poleceniem "kopiuj adres obrazka/odnosnika"... |
![]() zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-03-08 21:40:20
Nic dodać-nic ująć ![]() pozdrawiam |
![]() dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2004-03-09 01:30:29 to moze ktoś mnie wytłumaczy jak krowie na granicy jak z klubowego ftp kleić zdjęcie do postu?
Za nic mi to nie wychodzi a może nie wiem jaki dokładnie adres wpisać bo to niestety się w "windowsie comanderze" nie wyświetla może ktoś na wzur napisze jak wkleić zdjęcie np. z katalogu dokumenty/dobry. |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-03-09 01:55:05 Witam
Heh, mi też sie nigdy to nie udało, mozliwe nawet ze to awykonalne, ftp, działa trochę inaczej niz strona www, link prawidłowy, ale co z logowaniem?.. |
![]() zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-03-09 08:24:45
Niestety ale z ftp'a nie można wstawić zdjęcia-zdjęcie mozna wstawić tylko ze strony internetowej ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-03-23 09:36:09 O, o, oooo. Właśnie -> polećcie laikom jakiś "ogólnie dostępny serwerek". Tak łopatologicznie (jakbyście Szymborskiej chcieli wytłumaczyć szczególną teorię względności Einsteina lub metodę rozwiązywania równań różniczkowych n-tego rzedu ![]() ![]() ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-23 10:03:31 Chlopaki. Wa watku o zwierzakach juz to wyjasnialem bodajze Mariuszowi. Moge wyjasnic raz jeszce, ale jak bede mial chwilke. Poczekacie do wieczora?
w miedzyczasie zalozcie sobiwe jakies konto na interii - o ile nie macie. tam dostaniecie miejsce na strone www. Klknijcie potem zakldake "moa srona" czy jakos tak i zapoznajcie zie z edytorem - on za raczke prowadzi. Reszta wyjasnien - wieczorkiem. mam kupe pracy. |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-03-23 10:38:45 Adas, ale nie dawałeś chyba instrukcji o tych darmowych serwerach, tylko takie ogólne info o zamieszczaniu zdjęć.
"Wywal kawę na ławę" -> adresy, kontakty, procedury ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-23 12:08:46 jesli nie macie dostepu do zadnych serwerkow na swoje zabawki, to mozecie skorzystac z miejsca oferowanego przy okazji montazu konta pocztowkowego, np. na interii.. czasem dostawcy lacz tez to umozliwiaja
podaje to tak, jak ja mam. 1. zakladamy konto na interii 2. konto istnieje - na pasku u gory mamy: "poczta terminarz kontakty zadania ulubione notatki aktówka strona www profil " - wybieramy strone www. 3 tam jest edytor. pod haslem "twoj projekt" masz edytuj. I edytujesz - naprawde banalnie proste. 4. dodajesz podstrony w edytorze (jest tam dodaj strone) - wybierajac typ galeria. 5 zakladam, ze obrazki sa juz w komputerze. Klikasz wic na pusty obrazek, wybierasz obiekt i dajesz wyslij. Wgrywa sie tam. 6. jak skonczysz, dajesz " zakoncz edycje na gornym zoltym pasku, a kiedy pojawi sie stronka z danymi projektu (szare tlo), dajesz "wgraj na konto". Wyskoczy male okienko, gdzie raz jeszce klikasz wgraj. 7. stronka ma adres w postaci - http://twojlogin.w.interia.pl - czyli np. http://adascoo.w.interia.pl lub http://mariusznia.w.interia.pl. i to normalna www jest. Tam wybieramy pozadany obrazek, tak, jakbysmy chcieli go obejrzec. 8. kopiujemy adres obrazka, albo ten z gornego paska, albo uzywamy opcji "kopiuj adres obrazka/linku" 9. w zadanym watku wybieramy "obrazek" - patrz ponizej miejsca, gdzie piszesz post ![]() 10. i tam wklejamy adres url obrazka, tam starczy dac OK. o tak: ![]() no i teraz czekam na pytania, co niejasne.... |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2004-03-23 12:15:48 za darmo w sieci
wejdzcie na zakładke konta www.Tam znajdziecie liste dostępnych serwerów i krótki opis(wymagania,rejestracja,ograniczenia itp). jeżeli to ma być tylko do do zdjęć to może być piwko -polecam albo friko-choć friko ma troszke ograniczeń co może przeszkadzać w tworzeniu strony. Osobiście przeniosłem się z friko na piwko właśnie z powodu ograniczeń (np. wielkości plików,nie "obsługuje" np *.mp3 itd.). rejestracja jest prosta- wspisujecie nazwe strony, (niekoniecznie) dane osoboweITP[krok1],potem dostajecie mailem kod dzieki któremu możecie przejśc dalej. potem tworzycie coś np we frontpage'u , zajączku, pajączku lub innych i wrzucacie na stronkę za pomocą np. FTP. jeżeli będziecie mieli jakieś klopoty to jest FORUM gdzie można dowiedzieć się naprawde wszystkiego , a problem ustawien np total commandera nie będzie już problemem . Gdyby coś to piszcie- w miarę możliwości pomogę |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-03-23 12:41:10
No widzisz. Jak chcesz to potrafisz być zrozumiałym Adasiem ![]() ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-03-23 12:45:14 Dźwięki Troll! ![]() |
Alu Łada 2107 Ruda Śląska | 2004-03-23 13:14:37 z takimi instrukcjami to i Pentagon mozna sforsowac!!
dziękówa panowie |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2004-03-24 20:31:55 no i jak Panowie zmagania .............. |