MotoNews.pl
8 Dings wichajstra elektrycznego bagażnika (43436/26) - PT

Dings wichajstra elektrycznego bagażnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurde - od siłownika/elektromagnesu czy jak go tam zwał w bagażniku idzie pręt do zamka, który to pręt przy zamku jest zablokowany metalową spinką (cena 80 gr) co by nie wypadał, która to mi zimą odpadła i zaginęła... i wiecie, że w polmozbycie w Krakowie tej spinki nie mają! Powiedzieli, że za 2 tygodnie sprowadzą z Warsiafki

nie ma to jak duze miasto Krakow

jak podasz nr katalogowy to moge sprawdzic

03467819

u mnie w sklepie daewoo tego nie maja cos czuje ze to bedzie jak z zapinkami do puszki od filtra powietrza ..ze sa..ale tylko w katalogach..jak bede gdzies jeszcze to zapytam

Cytat:
2004-03-28 23:26:02, qbaj pisze:
u mnie w sklepie daewoo tego nie maja cos czuje ze to bedzie jak z zapinkami do puszki od filtra powietrza ..ze sa..ale tylko w katalogach..jak bede gdzies jeszcze to zapytam

Zapinki do puszki filtra powietrza można dostać na Towarowej w Warszawie... to w tej chwili najlepeij zaopatrzony sklep ASO w Warszawie Mają wszystkie duperele.

No i naprawiłem wykorzystując zestaw naprawczy znanej fińskiej firmy Drutex Corporation - czyli kawał druta którym przywiązałem dingsa. Póki co działa na zasadzie "do trzech razy sztuka" - najpóźniej za trzecim razem się otwiera. A tak swoją drogą - to niestety mój bagażnik jako, że był bity ma nieautoryzowane dingsy - pochodzą najprawdopodobniej z Lanosa, bo w katalogu części wyglądają one ciut inaczej, i jedna z zapinek od zamka ręcznego (na kluczyk) jest plastikowa i pochodzi z Lanosa - teraz taka będzie mi potrzebna.

Co do zapinek. Pewnie chodzi o to samo co jest używane przy cięgnach zamka w dzwiach. JA użyłem tam zapinek używanych w polonezach przy cięgnie gaźnika. Tylko zwróć uwage bo są "lewe" i "prawe" zapinki