MotoNews.pl
12Krauzer Motorsport prezentuje - Wiadrex Evo I :] (144435/0) - PT

Krauzer Motorsport prezentuje - Wiadrex Evo I :]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oto dzieło, a w zasadzie wolna wariacja na temat wydechu, która powstała wczoraj w czeluściach garażu Krauzerka :] dzisiaj wydech już został przetestowany, filmik z pierwszego odpalenia wrzuci się jak krauzer wróci z libacji narazie pare fotek poglądowych

dodam jeszcze ze nazwa wydechu wziela się z odglosu jaki wydaje...cos jakby stlumione walenie łyżką w wiadro zreszta uslyszycie na filmie

fotexy:

ciekawe po jakim czasie zacznie pekac

Cytat:
2006-04-28 21:22:57, Krzyh00 pisze:
ciekawe po jakim czasie zacznie pekac

spoko loko _ narazie tylko sruba z kolektora wypadla
a jutro bedzie EVO I i 1/2 czyli wzmocniona wersja

moze podziel sie jeszcze danymi taktyczno technicznymi i co daje i jak go zrobiles:d

Cytat:
2006-04-28 21:27:16, CHRYS66 pisze:
moze podziel sie jeszcze danymi taktyczno technicznymi i co daje i jak go zrobiles:d

taktyka byla taka: ma byc cichy i miec dobry przelot.
technika: pelen fristajl czyli krauzer z katowka i spawarka w lapie
materialy? tumik seryjny z nierdzewki fabryka i rury ze starych wydechow z jakis autek
reszta to tylko inwencja tworcza

aha...co do osiagow. jeszcze nie bylo dokladnych testow bo podczas jazdy wywalilo srube od kolektora, ale po pierwszych kilometrach moge powiedziec ze cichszy niz breda na zatyczce, halas idzie tylko w prawa strone wiec jak przejezdzasz kolo pałkarzy to cie nie slysza a co do osiagow to idzie lepiej niz na bredzie z zatyczka. nie wiem do ilu sie dokreca bo krecilem narazie tylko do 5 tys i spokojnie wchodzil na obroty. co do samego wkrecania to ciagnie gdzies tak od srodka. trudno powiedziec, mysle ze tak od 3 tys na moim walku. dokladne testy mysle ze jutro po zrobieniu EVO I i 1/2 :]

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-04-28 21:36:41 ]

Cytat:
tumik seryjny z nierdzewki fabryka

Jezus Maria!!!to wyscie mi nie powiedzieli ze fabryka takie cuda robila?a ja tu zawsze jakies gowno za 45 złotych kupuje...

Cytat:
2006-04-28 21:54:00, Poochaty pisze:
Jezus Maria!!!to wyscie mi nie powiedzieli ze fabryka takie cuda robila?a ja tu zawsze jakies gowno za 45 złotych kupuje...

wujek ten kosztowal 39.50 plus znizka na karte klubowa

....a stal nierdzewna na ten tlumik bylaby drozsza...nigdy nie robiono tlumikow ze stali nierdzewnej,chybe ze do porsche

Cytat:
2006-04-28 21:55:56, Poochaty pisze:
....a stal nierdzewna na ten tlumik bylaby drozsza...nigdy nie robiono tlumikow ze stali nierdzewnej,chybe ze do porsche

wujek czepiasz sie nazywa sie ze z nierdzewki bo aluminiowany stal jest zwykla węglówka, ot co lepsze to niz rzemo

jak juz robicie wydumiastego tuninga to zrobcie na tym prostym odcinku rury idacym od blaszek wzmacniajacych do konca mini tlumik przelotowy nie pogorszy oprozniania a zmniejszy troche glosnosc, no i bedzie to jedyny malczan z 2 tlumikami mniejsza wersje koncowego z de efa poprostu, jak tylny pachon tylko bez lejka w srodku... prosta ponawiercana rura, puszka i wypelnienie

Cytat:
2006-04-28 21:57:19, Bart128 pisze:
jak juz robicie wydumiastego tuninga to zrobcie na tym prostym odcinku rury idacym od blaszek wzmacniajacych do konca mini tlumik przelotowy nie pogorszy oprozniania a zmniejszy troche glosnosc, no i bedzie to jedyny malczan z 2 tlumikami mniejsza wersje koncowego z de efa poprostu, jak tylny pachon tylko bez lejka w srodku... prosta ponawiercana rura, puszka i wypelnienie

myslelismy nad tym, moze w EVO II, które bedzie jezdzilo u Krauzera to sie pojawi. ten jest i tak cichutki. na wolnych wogole go w zasadzie nie slychac.

a jak go ma byc słychac na wolnych jak to pusta pucha (tak mysle) i z taka rurą

pocxzekajcie na film to zobaczycie i uslyszycie

mam pytanko jak robiles ten wylot to jest calkowicie pusta pucha czy nie moze sie podzielisz moze byc na PW bo bede teraz tez modowal nabytego malca i kazda pomoc by sie przydala
dzieki

to juz musisz pytac majstra co to stworzyl ja tam nie chce rozdysponowywac jego patentami

A ja tylko powiem ze tlumik z napisem familia jesli byl kupiony w tym tygodniu to na 50% byl w mioch rekach

tak w tym tygodniu a dzisiaj drugi kupiony wiec pewnie tez go macales zboczencu

Cytat:
2006-04-28 22:38:34, 3zeR_MDS pisze:
tak w tym tygodniu a dzisiaj drugi kupiony wiec pewnie tez go macales zboczencu

gdybym wiedzial ze to dla ciebie to bym przynisol jakis lepszy egzemplarz : P a tak to same odpaki wypuszcamy na krakow

Cytat:
2006-04-28 22:45:19, bimber1 pisze:
gdybym wiedzial ze to dla ciebie to bym przynisol jakis lepszy egzemplarz : P a tak to same odpaki wypuszcamy na krakow

to jak mi sie rura urwie to bede wiedzial kogo pobic dobrze ze sie przyznales

no a wogole w glowie krauzera dzisiaj powstalo juz EVO III ale to juz jest tajemnica, ale efekty gwarantuje ze beda prze**bane

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-04-28 22:48:00 ]

Bart a nie wiesz gdzie mozna dostac wieksze ilosci waty metalowej ?

Ten tlumik to tak azwykla wydumka na pustej puszcze nic nadzwyczajnego wreszcie dziala mi MIG tak jak powinien i sie pobawilem...
wlasnie wrocilem z grubszej bibki i juz nie moge sie doczekac jak rano zejdzie kac i zaczne robic swoj TŁUMNIK pozdro dresy na zlocie zaluje ze nie jade :....(