Co wy na takie rondo??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
megarondo

nie no takie rondo to byłoby coś w polsce gdzie wrony zawracają.....ludzie może potem nie mieliby problemów ze zwykłym rondem bo np mam znajomą (kobieta bo facet nie zrobiłby takiej głupoty) która żeby jechać na rondzie w stalowej prosto myślała zawsze że musi najpierw zrobić kółko a zatem troszkę czekała na zmianę świateł i powiedz że kobiety jeżdżą dobrze ...... z wyjątkami oczywiście które potwierdzają regułe....pozdro dla mojej myszczeki

5 rond wbudowanych w jedno rondo, trzeba logicznie myslec i pewnie bez problemu sie je przejedzie. Ale Polak potrafi widzialem swoje juz na naszym "rondzie"

co fakt to fakt
pare razy mi sie zdarzylo zobaczyc jak ktos pod prad zaczynal jechac

80% ludzi by sobie poradziło,
ale przy lewostronnym ruchu? - może z 10%.

T

podazaj za strzałką i wszystko jasne

No prosze mi nie objezdzac polskich kierowcow, krolami szos nie jestesmy, ale w porownaniu z innymi krajami (i nie mowie tu o arabskich ) to patrzac ogolnie jezdzimy dobrze. A niech kazdy rabnie sie w klate i powie ze w zyciu nie popelnil bledu, ktory mogl sie skonczyc nieciekawie, ja osobiscie tak nie powiem. Co do ronda to to jak mieszkalem przy rondzie w wiezowcu to co tydzien byly ciekawe wydarzenia, lacznie z dachowaniem maluszka . Pozdr Wszystkich

Łooooo ja np dzisiaj zajechałemdroge dziadkowi w oplu .....
Ja go wyprzedzam a ten redukcja i gaz i skur..... zajechałem droge

A maluchem ( el swietej pamieci ) to codzinie ryzykowalismy